BOJANI NE DAMO ČAŠU DA PODIGNE: Goca Božinovska progovorila o snajkinoj trudnoći

Mirko Šijan i njegova izabranica Bojana Rodić su za Božić svojim najbližima saopštili da čekaju dete, a buduća baka Goca Božinovska ne krije sreću dok nestrpljivo čeka prinovu u svom domu.

Ponosna baka se već jednom oglasila i istakla da je dobila najlepši poklon za veliki praznik, te otkrila i kako su joj sin i snajka saopštili vest.

Goca se uključila u program uživo i za "Premijeru vikend specijal" govorila o Bojaninoj trudnoći, ali i njenoj i Mirkovoj vezi. Pevačica je, takođe, otkrila da su u porodičnom domu uveliko počele pripreme sobe za bebu.

- Oni se jako vole i to je meni najbitnija stvar u svemu ovome. Čim si doneo odluku da se rodi dete znači da se volite. Tako se lepo slažu, nikada ih nisam čula da se svađaju, da imaju probleme, da dolaze, odlaze... Mirko se promenio 360 stepeni. On je meni smešan. Kaže: "Mama, ja moram bebu sad u ovu sobu", rekoh izaberi ti u koju ćeš. Onda bira već koje boje zidove će, reko nemojte to dok ne vidite pol bebe - rekla je Goca iz svoje vile u Surčinu u kojoj će i budući roditelji živeti.

Božinovska je progovorila i o polu svog prvog unučeta i otkrila da priželjkuje devojčicu.

- Samo neka se rodi živo i zdravo. Ja bih volela da dobiju devojčicu, ali kažu nikada se babine želje nisu ostvarile. Volim žensku decu i želim svakom bračnom paru da prvo dobiju ćerku - rekla je, pa dodala:

- Imam sina koji je zaista vezan za mene, ali gledajući moju majku koja se raspada i koja se bori da preživi, sestra i ja smo na smeni sa njom. Sad mi se sve skupilo i bol za majkom. Bog me toliko voli pa mi je dao tu radost, da mi malo pogura ovu tugu i bol. Daj Bože zdravlja, sve ide redom.

Goca je ispričala i da Bojanu drže "kao malo vode na dlanu", te joj tek sada ne daju da išta po kući radi i pomera, a onda je dodala i da je upoznala buduću priju Danijelu, ali da prijatelja još uvek nije.

- Samo da Bojana iznese svoju trudnoću. Mi njoj sad ne damo da podigne jednu čašu. Jesmo, čuli smo se i oni su srećni i radosni. Upoznala sam mamu njenu, ali tatu nisam. Majka joj je savršena žena, jedna prava majka. I Bojana ima sve njene manire, ponaša se kao zrela žena koja sve zna - zaključila je pevačica.

Izvor: Mondo.rs
Foto: gocabozinovska/Instagram

Pogledajte još