"Tajne vinove loze" od 23. januara svakog dana na RTS1

Prva premijerna serija na RTS-u u 2021. godini stiže 23. januara, a gledaćete je svakog dana od 20 časova na Prvom programu.

Okosnicu TV serije "Tajne vinove loze" čine priče o dve porodice smeštene u graničnim područjima Srbije. Porodica uspešnog poslovnog čoveka, Vuka, iz Subotice, krije mnoge tajne, ali i Vera, samohrana majka tri sina iz Negotinske krajine, živi u strahu da se njene tajne ne otkriju. Vukova ćerka, Anja, završila je enologiju u Parizu. Vraća se u svoj rodni kraj s namerom da preuzme na sebe vođenje ozbiljnog porodičnog biznisa. Anjino obrazovanje i tehnologije preuzete sa Zapada sudaraju se sa navikama i tradicijom u ovdašnjem uzgajanju vina.

Kroz 36 epizoda serija prati sudbine, drame i borbe dve vinogradarske porodice iz različitih kulturnih miljea, čije su intimne sage obavijene lažima i prećutkivanjem. U ovoj dramatičnoj priči na misteriozan način prepliću se naizgled nepovezane sudbine. Zajedničko obema porodicama su suze, poljupci i udarci. Melodramska nota koja je sve vreme prisutna u ovoj seriji ukazuje da nema porodice bez tajne.

Režiju potpisuju Marko Manojlović i Kosta Đorđević. Scenaristi su Mirjana Bobić Mojsilović, Ivan Mitrović i Marko Popović. Autor muzike je Zoran Simjanović, a scenograf Nikola Berček.

Glavne uloge igraju Sloboda Mićalović, Vojin Ćetković, Milica Zarić, Nebojša Milovanović, Vanja Nenadić, Dragan Petrović, Anita Mančić, Miodrag Krivokapić, Dara Džokić, Marko Vasiljević, Milutin Milošević, Jovo Maksić, Aleksandar Đurica.

Serija "Tajne vinove loze" nastala je u proizvodnji Metro produkcije i Telekoma Srbije. Izvršni producent je Dejan Karaklajić.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još