IZGUBIO OD NAJBOLJEG PRIJATELJA: Bojan Đumić izbačen iz "Survivora"

Sinoć je u rijaliti programu "Survivor" odigrana igra za eliminaciju.

Na ostrvu u Dominikanskoj Republici održana je poslednja borba za plemenski imunitet. I ovog puta, kao i prethodnog, plavi tim bio je uspešniji u igri, te se crvena ekipa našla na plemenskom savetu.

Najviše glasova od svojih saplemenika dobio je Marko Vasiljević, a Draga Jovanović koja je osvojila ogrlicu za lični imunitet nominovala je Bojana Đumića.

U igri za opstanak na ostrvu borila su se dva prijatelja, a pobedio je Marko. Bojan je izgubio, ali za njega "Survivor" još uvek nije gotov. On je postao četvrti član Velikog veća, a upravo izbačeni takmičari, odlučivaće o sudbini igrača i tome ko je druga osoba koja će se naći u finalu, pored takmičara koji će svoj put do kraja "Survivora" izdejstvovati pobedom u individualnim igrama.

- Pomešana su mi osećanja, čudno mi je da se sve tako brzo završilo, moja povreda je uticala na duel. U životu stoički prihvatam i pobede i poraze. "Survivor" će mi ostati upamćen kao emocionalni rolerkoster. Puno sazrevanja, rasta, saznavanja o sebi... Ovaj šou je bio prepun izazova, avantura i uspomena koje će mi ostati u sećanju celog života - rekao je Bojan nakon izbacivanja.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Nova.rs

Pogledajte još