ODLUČIO DA PROMENI ŽIVOT IZ KORENA: Dejan Stanković Kralj postaje sveštenik! (FOTO)

Dejan Stanković Kralj široj javnosti postao je poznat kao voditelj nekoliko kontroverznih formata, od kojih su neki "Luda kuća", "Nema intime bez kuma", "Varam devojku s njegovom sestrom", "Moja devojka ima dečka", "Elitna VIP prostitucija"...

Stanković se sada pratiocima na Instagramu požalio kako nema više posla, jer ga niko ne zove nigde i kako je napisao doneo je odluku da život promeni iz korena i da želi da postane sveštenik.

- Pošto sam se povukao iz javnosti, a niko me više ne zove da vodim emisiju, prihvatiću jedini poziv koji sam u ovom trenutku dobio, a to je Božiji... Postaću sveštenik i vodiću miran život - napisao je voditelj na društvenoj mreži Instagram.

Dejan je završio teološki i pedagoški fakultet u Briselu, a kako se nedavno pisalo radi u jednoj školi gde predaje veronauku. Govori engleski, holandski, flamanski, francuski i nemački jezik, a bavi se i humanitarnim radom.

Učestvovao je i u rijaliti programima "Farma" i "Parovi", gde je najčešće imao sukobe sa Zoricom Marković, povezivali su ga sa straletom Sandrom Meduzom, a pisalo se i da su bili intimni.

Izvor: Mondo.rs
Foto: dejanstankovickralj/Instagram

Pogledajte još