MAJKA MI NIJE NI DINAR POSLALA, OTAC MI JE BIO U ZATVORU: Ivana Marinković otkrila potresne detalje iz svog života (VIDEO)

Ivana Marinković osamila se sinoć sa Filipom Carem u prostoriji za pušenje, gde je, posle tužne ispovesti za crnim stolom, znela, nove potresne detalje o teškom odrastanju.

Ivana je nešto ranije ispričala kroz kakvu toruturu je prošla, pa je sada otkrila i Caru u kakvom je odnosu bila sa majkom Marijanom.

- Ovde su svi ljudi g*vnari, misliš li da bi neko rekao da se ja borim za sebe, za brata? Kažem ti, kada sam ja otišla od kuće, majka se vratila kod njega, oprostila mu. Posle toga, i ja sam se vratila, posle smo otišle u Švajcarsku, tamo smo radile 5, 6 meseci, uzela sam pare, ona je ostala, ja sam se vratila i uzela stan u Beogradu, sve sam sama plaćala, radila sam nešto, da imam pare za sebe. Nije mi slala ni dinara, razumeš li?

Onda mi se pojavi prilika za rijaliti, nije ni ona kriva i ona se borila za nas. Otac me nije ni zvao, od kada su se razveli, otišao je u zatvor, izašao pre godinu dana, misliš li da je došao posle zatvora da me vidi? Ne, išla sam ja da ga vidim, bio je tamo 100 godina i tako dalje. Imam i dva strica, sva trojica su bila u zatvoru, dvojica bila u istoj ćeliji zbog istih stvari. Samo mene imaju sa ženske strane, ali se nikada nisam osetila kao unuče. Samo mamini roditelji, oni su mi i poslali kosu. Ja jesam emotivna, ali sam jaka, zato neću nikome da dozvolim da me udari na moral i na brata - ispričala je Ivana.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još