ĆERO, RANO SI KRENULA SI*AMA KROZ ŽIVOT: Ivana Stanković otkrila da je doživela psihičko zlostavljanje od strane Miroslava Aleksića

Učitelj škole glume Miroslav Mika Aleksić uhapšen je zbog sumnje da je godinama seksualno uznemiravao pet devojaka.

Bivša manekenka Ivana Stanković opisala je psihičko zlostavljanje od strane Miroslava i otkrila da joj je Mika zamerao što je želela da se bavi modelingom dok je bila član njegove dramske sekcije.

- Ako je istina, ovo je strašno, zaista. I sama sam bila član dramske grupe kao i nebrojeno mnogo današnjih uspešnih glumaca... Dubravka Mijatović, Branka Katić, a sa mnom: Miloš Timotijević, Boris Milivojević, Nikola Đuričko, Rastko Janković, Ivan i Milica Zarić, Ivon Jafali... Mika jeste bio vrlo, vrlo strog, za neka moja shvatanja i tada i sada, njegove pedagoške metode su bile pogrešne (buckaste devojčice je nazivao "slonicama", ne bi li ih motivisao da smršaju?!), a meni lično, kada sam izrazila želju da se uporedo bavim manekenstvom, rekao da biram između grupe i manekenstva, pa kad sam u roku od minut, odabrala naravno, manekenstvo - napisala je Ivana na Instagramu, pa dodala:

- Rekao mi je doslovce: "Rano si krenula s*sama kroz život, "ćero", očigledno imajući loše mišljenje o mom budućem pozivu, u kom za 25 godina nisam doživela nista sem vrhunskog profesionalizma. To što mi je rekao opisala sam u biografiji , ne spominjući samo da se radi o Miki, već sam izmislila "komšiju Pavlovića", da ne bih pravila skandal. Isto tako moram da napišem da u to vreme kada sam ja bila član njegove dramske grupe (osamdesetih), nikada nisam videla nešto što bi ukazivalo na ovo. Istine radi, samo.

Podsetimo, glumica Milena Radulović u svojoj ispovesti govorila je o tome da ju je Mika silovao kada je imala samo 17 godina.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: Suzanin izbor-Printscreen/Youtube

 

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.