LOMIO PO BELOJ KUĆI: Kristijan Golubović žestoko se sukobio sa Monikom Horvat (VIDEO)

Voditelj Milan Milošević tokom emisije "Pitanja gledalaca" pročitao je pitanje za Moniku Horvat, a ticalo se njenog ogovaranja Kristijana Golubovića.

- Monika, rekla si Neci da se ne slažeš u mnogim stavovima sa Kristijanom, ali nećeš da se svađaš sa njim, u čemu se to ne slažeš?

- Kristijan i ja se često sporečkamo oko nekih stvari. Ja možda nisam htela da uđem u diskusiju - bila je šokirana Monika.

- Rekla je... - potvrdio je Neca.

- U čemu, kada Matora kaže da joj je lizala pi*ku? Nikoli je rekla jednu rečenicu i kod mene je izbrisala već pola poštovanja, ona je razmaženi snob, kog ja poštujem, jer ipak ima kulturu, ali je bezobrazna, kontradiktorna, laže, folira, to su njene mane! Ja kada joj okrenem leđa, biće da hoće da ide doma, e pa onda odlazi! - ubacio se besno Kristijan.

- Kristijane, ja tebe nisma ogovarala, samo sam rekla da se ne slažemo u mišljenju, je l' to uvreda? - pravdala se Monika.

- Čorba je znao za sve, Kristijan je provalio! Ti misliš da ja treba da ćutim, nećeš da odgovoriš na pitanje, nemoj od mene da praviš lažova! Kad god praviš njega budalom, a mene lažova, ja ću reći istinu! Ti si rekla da nije bio seks - urlala je Matora.

- Pa to je moje šta ću ja da kažem! Mene ne zanima! Sedi! - rekla je zadrugarka.

Monika je u jednom trenutku Kristijana dovela do tačke pucanja, te je on uzeo parfem i bacio ga o pod i razbio ga.

- Eto kakav si prijatelj Kristijane! Ja sam rekla da se ne slažem u stavovima to što se tako ponašaš prema ženskoj osobi, kako razgovaraš sa mnom?! Tvoje ponašanje je bolesno! - rekla je Monika.

- Jesam li ti rekao da si lezbijka, da si narkomanka? Nikada! Nisam ja psihički labilan, nego ti! - odbrusio je Kristijan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još