OTKRIVAMO: Kako da brzom online igrom dođete do neodoljive zarade

Osvojite 10.000 puta više uz srećnu kombinaciju brojeva!

Još jedna avangardna pojava!

Kako vam zvuči Instant Keno na vašem omiljenom online kazinu?

Ovaj novitet na našem tržištu, dolazi nam preko proizvođača igara Expanse Studios, i možete ga isprobati samo na jednom mestu – KLIK OVDE!

Uz to čeka vas i jedinstven poklon – 1.500 DINARA BONUS NOVCA i 100 besplatnih spinova.

Instant Keno je igra koja će vas podsetiti na jednu od klasičnih lutrijskih igara. Ali za razliku od ostalih igara ovde učestvuje 80 brojeva. U svakoj rundi se izvlači 20 brojeva. Cilj igre je da pogodite što više brojeva u vašoj kombinaciji.

Osim standardnih igara, u kojima pogađate koji brojevi će biti izvučeni, čeka vas i nekoliko sporednih opklada - pogodite boju prvog izvučenog broja, te da li će prvi broj biti veći ili manji od 40.5... Između ostalog možete se kladiti da li će prvi broj biti paran ili neparan, ili da li će zbir prvih pet brojeva biti veći ili manji od 202.5.

U zavisnosti od toga da li igrate više ili manje brojeva na tiketu, kvote su različite. A sjajna stvar je ta što ne morate pogoditi sve brojeve da biste ostvarili dobitak! Naravno, što više brojeva pogodite, veće su i potencijalne isplate. Ako pogodite 10 brojeva u nizu osvojićete 10.000 puta više od vašeg uloga! Sjajna prilika za laku zaradu!

Ako volite kazino i keno nema potrebe da birate jedno ili drugo - Instant Keno spaja ova dva vida zabave.

Uživajte u neodoljivoj zabavi i odaberite vašu kombinaciju brojeva.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još