NIŠTA IM NE IDE OD RUKE: Ko su najtrapaviji znaci horoskopa?

Većina ljudi ne želi sebi da prizna da možda i nisu najveštiji na svetu. Trapavost je mana koja kao da je urođena pojedincima, a zbog nje im skoro ništa ne ide od ruke. I najjednostavniji poslovi ponekad će završiti katastrofalno, a logičnog objašnjenja zašto im se to često događa nema. Ponekad je uzrok trema, ponekad pospanost ili neprijatnost, ali ako se veruje astrologiji, najvažniji uzrok leži u horoskopskom znaku.

Neki horoskopski znakovi nespretniji su od drugih, a jeste li i vi među njima, proverite na listi.

Strelac

Strelci skoro svuda mogu da naprave nered pa je zato najbolje da se drže dalje od kuhinje ili drugih mesta sa vatrom i oštrim predmetima. Često znaju da se sudare sa nameštajem ili da se okliznu na vlažnom podu.

Ribe

Ribe puno vremena troše na izvinjavanje drugima zbog toga što su se slučajno sudarili sa njima ili im razbili nešto. Iako se trude da ne budu toliko trapavi, to im jednostavno ne ide od ruke i kao da su hodajuća katastrofa.

Rak

Rakovi su više psihički nespretni nego fizički. Jezik im je brži od pameti i često znaju da izgovore previše nepotrebnih informacija i neumesnih komentara.

Blizanci

Blizanci su jako pričljivi, ali vole i da gestikuliraju pa slučajno rukama udare ljude i predmete oko sebe. Ponekad to rezultira povredama ili razbijanjem predmeta, zbog čega u društvu nisu omiljeni.

Devica

Kad Devica ugleda upozorenje da je pod mokar, umesto da zaobiđe taj put, ona kao da želi da izazove sudbinu. Iako je svesna toga da je nespretna, želi sebe da uveri da nije tako, ali to joj se vrlo brzo obije o glavu.

Vaga

Vaga ima puno nespretnih trenutaka, a upravo je ti trenutci vežu za neke od najsmešnijih uspomena. Iako je hodajuća katastrofa, zna da se našali na svoj račun pa je ljudima ta njena mana zapravo simpatična.

Izvor: Index.hr
Foto: Ilustracija/Pixabay.com

Pogledajte još