POSVETILA SE NASLEDNICI I KARIJERI: Ana Nikolić raskinula vezu sa crnogorskim biznismenom?!

Ana Nikolić je opet slobodna žena. Kako se saznaje, pevačica je raskinula vezu sa crnogorskim biznismenom Boškom Bukvićem. Njihova ljubav je bila tajna i turbulentna, a kako su u poslednje vreme imali razmirice i nesuglasice odlučili su da stave tačku na svoj odnos.

Prema rečima Aninih drugarica, Boško je previše opterećivao i mešao joj se u privatne stvari, što je njoj smetalo. Ona nije htela ni da ga zbližava sa članovima svoje porodice, kao ni da ga predstavi javnosti.

Zato je na kraju i odlučila da svoj ljubavni život stavi po strani kako bi se maksimalno posvetila poslovnim obavezama i ćerki. Uveliko radi kampanje, slikanja, a kada nije zaokupljena poslovnim obavezama, ne odvaja se od naslednice.

Kako se saznaje, status slobodne žene je izuzetno prija i ne namerava u skorije vreme da stupa u vezu s nekim muškarcem. Želi neki period da bude sama, a u tome je podržavaju bliski prijatelji i porodica koja joj je na prvom mestu.

Ana je u nedavnim intervjuima koje je davala za medije rekla da nakon razvoda od Stefana Đurića Raste nema nameru da u javnosti priča o svom emotivnom životu, niti će svoje partnere da predstavi javno, a ni da se sa njima pojavljuje na gradskim dešavanjima.

- Nemam nameru više nikome da se pravdam i govorim da li imam nekog ili nemam. Moj život moja stvar - rekla je Ana u jednom od intervjua.

Izvor: Kurir.rs
Foto: ananikolicofficial/Instagram

Pogledajte još