U BEOGRADU OTKRIVEN MURAL POSVEĆEN MARINKU MADŽGALJU: Ognjen Amidžić s tugom se prisetio pokojnog glumca (FOTO)

Danas je u centru Beograda, ispred Ateljea 212 otkriven mural preminulom glumcu Marinku Madžgalju.

Veliki broj prijatelja se okupio kako bi se prisetili mladog glumca, a između ostalog prisustvovali su Marinkov najbolji prijatelj Ognjen Amidžić, glumac Andrija Milošević i mnogi drugi.

Srpski voditelj i jedan od najboljih prijatelja pokojnog glumca Marinka Madžgalja, Ognjen Amidžić prisetio se druženja sa glumcem, a Andrija Milošević je otkrio po čemu će ga pamtiti.

- Pre nego što su se upalile kamere mi smo se uvek zezali, jer kada god se mi skupimo u sastavu koji je vezan za njega, tu je humor i "bolesti" koje izlaze iz nas, kao što je bilo i kada je on bio tu. Hteli smo i tom duhu da sve ovde tako i predstavimo. Baš smo pričali šta bi on radio da je ovde sa nama, jer smo imali ideju da docrtamo nešto na mural, ali smo ipak odustali, ko zna gde bi otišlo. Đina, Makijeva drugarica je došla na ideju da se uradi mural, napravila je grupu i svi smo se složili, dobili smo sve dozvole iz prve. Bitno je da ovakve stvari ostaju i da se mi uvek toga setimo. Najviše sam voleo naša kreativna druženja i kada smo to naše vreme koristili da nešto pravimo - rekao je Ognjen.

- On je bio toliko omiljen, nema čoveka koji njega nije voleo. Ovo je nešto posebno za sve nas, da kada prođemo ovde vidimo mural. Marinko nije zaboravljen, to je mladost koja je prerano ugašena. Pamtiću ga po radosti, po osmehu, po pesmama, po kafani, po izuzetnom glumačkom daru. U kontaktu sam sa njegovom porodicom - rekao je Andrija.

Najponosnija na njegove kolege i prijatelje bila je majka Mirjana koja je prvi put progovorila za domaće medije nakon smrti sina.

Izvor: Pink.rs
Foto: Hello!/Arhiva

Pogledajte još