MANIJAKA JE NA SVAKOM KORAKU: Kaja Ostojić dobijala preteće poruke zbog veze sa Mateom Pavlovićem!

Katarina Ostojić Kaja gostovala je u emisiji "Puls Srbije" i upozorila je roditelje na predatore koji vrebaju na internetu.

Pevačica je otkrila šta ju je na to podstaklo.

- Ja sam uvek tu za širenje preko potrebnih informacija, posebno za roditelje. Pre svega tog tipa, nešto što nisam iskusila, ali sam dobila to u porukama na Instagramu. Postoji psihopata koji prati mame sa decom i decu - rekla je Kaja, pa dodala:

- Ja sam svojoj ćerki uvek skretala pažnju na takve ljude, stalno sam kontrolisala njene naloge. Ja ću podržati svaku akciju u borbi protiv poremećenih vrsta ljudi. Drago mi je i da postoji čovek koji je na najgori mogući način iskusio tako nešto, a to je Srđan Jurić.

- Jako je važno da reagujemo svi, majke imaju malo više osećaja. Važno je da svaka majka učestvuje u takvim akcijama. Dobila sam pozitivne reakcije. Apelujem na mame da na sve moguće načine zaštite i svoju i tuđu decu - kaže Katarina.

Kaja je priznala da je dobijala preteće poruke zbog partnera Matea Pavlovića koji je Hrvat.

- Nisu to bile preteće poruke, već maliciozne i uvredljive, kletve i svašta nešto. Normalnom čoveku ne prija to da pročita. Manijaka je na svakom koraku i na društvenim mrežama - to je njihovo tlo. Oni se kriju iza lažnih imena, svako može sve da kaže. Znam da se sistem aktivirao i za te strane, to jako dobro funkcioniše, kad sam "digla frku" odmah se rešilo - izjavila je pevačica.

Izvor: Kurir.rs
Foto: matteo4pavlovic/Instagram

Pogledajte još