NEKA CRKNU SVI KOJI SU RADILI PROTIV NJE: Lepi Mića otkrio da mu je pretila Emina Mujić, majka Dalile Dragojević (VIDEO)

Voditelj Darko Tanasijević u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" sinoć je ugostio učesnike "Zadruge 5" Sanju Grujić, Anu Jovanović i Lepog Miću.

Lepi Mića otkrio je da mu je majka Dalile Dragojević, Emina Mujić pretila, te je pokazao i poruke koje je dobijao od nje.

- Ja sam u pravu za sve stvari, ja sam bio napadnut kako štitim lik i delo Dalile Dragojević, do momenta dok se nisam uključio u emsiju. Sada sam napadnut od majke Dalile Dragojević koja je klela Đedovića, Sandru, mene i Dejana. Ja nisam ni na čijoj strani - rekao je Mića pa je Darko pročitao poruke Daliline majke.

- Neka crkne svako ko je učestvovao u razvodu. Neka crknu svi koji su radili protiv Dalile, i veličali onog Dejana, i ti i ona smrdljiva trojka, da bog da svi plakali kao ona sada. Je*em ja mater svima, i tebi i Đedoviću i Rešićki - pročitao je voditelj poruku.

- Meni je petila i Dalilina kuma, a niko nema pravo da meni nameće svoje mišljenje. Ona je mene vređala i napadala, a ja ni ne znam ko je to - rekao je Mića.

- Da li se plašiš tih kletvi? - upitao je Darko Lepog Miću.

- Ma ja sam čist, mene to ne zanima. Dalila se nikome nije mešala u brak, ona se us*ala sebi u život i zato se razvela. Ona je prevarila Dejana, on se onda pomirio sa njom i imali su seks, a onda se desilo opet sa Carem, ja ne znam šta ko priča o meni - rekao je Mića pa dodao:

- Nisam kao neko da uzimam od fanova, ja fanovima pomažem, ja osnivam fond za ljude koji nemaju dovoljno, pa nek dragi zadrugari svi uplate po 50 evra da pomognu.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još