TEK KAD PROHODA BIĆU U ULOZI DEKE: Radiša Trajković Đani uživa u odrastanju unuka Nikole

Radiša Trajković Đani je prošle godine oženio svog starijeg sina Miloša, koji je nedavno postao otac, a pevač ne krije koliko uživa u ulozi dede.

On koristi svaku priliku da provodi vreme sa unukom, peva mu i uspavljuje ga, te da je neizmerno srećan što su mu sin Miloš i snajka Nikolina podarili unuka Nikolu i da jedva čekaju da se situacija sa koronavirusom stabilizuje kako bi proslavili sve lepe trenutke koje su im se desili u prethodnoj godini.

- Nikola voli vazduh i spava, lepo uživa. Još je mali on, tek kad prohoda tad ću biti u ulozi deke, žurka, sve ful. Što se tiče veselja, čekamo da se pusti malo sve, ali kako čujem, stalno nešto stežu, kad Bog da, tad nek bude - rekao je Đani.

Podsećamo, Đanijev drugi sin Marko je prilikom venčanja svog brata najavio i svoju svadbu dogodine, a folker je otkrio i da li je spreman da oženi i drugog sina i da li je i to venčanje na pomolu.

- Ako mu se ženi, nek se ženi! Tu je snajka, stalno. Super su mi snajke, bitno da je njima lepo - rekao je kroz smeh za emisiju "Premijera".

Izvor: Mondo.rs
Foto: djanimusic/Instagram

Pogledajte još