NEDAVNO SAM OSETILA DA NEMA JAČE SILE OD UJEDINJENIH ŽENA: Milena Radulović čestitala damama 8. mart snažnom porukom

Mlada glumica Milena Radulović početkom godine prijavila je svog dugogodišnjeg učitelja glume Miroslava Miku Aleksića za silovanje koje se dogodilo kada je imala 17 godina i bila učenica njegove škole glume.

Mileni se pridružilo više devojka, polaznica škole "Stvar srca" koje su Aleksića optužile za seksualnio zlostavljanje. Od tada dvadesetšestogodišnja umetnica postala je simbol hrabrosti i borca za prava žena.

Lepa glumica danas se, povodom Dana žena obratila svojim pratiteljkama na društvenoj mreži Instagram snažnom porukom.

- Revolucija će se već sutra "sa zveketom ponovo uspraviti" i na vaš užas zatrubiti: bijah, jesam, biću! R. Luksembrug - napisala je Milena i dodala:

- U društvu u kom žena prva ustane protiv žene, kao što se u našem neretko događa, neće biti napretka i sigurnosti, koja je svakoj ženi preko potrebna da slobodno cveta, stvara, rađa. Samo u društvu, u kome znamo da možemo da računamo jedna na drugu, u svoj svojoj istrajnosti, lepoti i snazi, ostvarićemo u potpunosti svoje potencijale, i "roditi" svet, u kom će naše ćerke biti jedna drugoj sestre. Sama sam osetila, nedavno, da kad se, mi, sestre, ujedinimo, nema jače sile. Nova ženska revolucija međusobne ljubavi i podrške ne sme stati. Volim vas, žene! Hvala vam! - zaključila je glumica.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: mileena_radulovic/Instagram

Pogledajte još