Završeno veliko Meridian takmičenje - ovo su pobednici (FOTO)

Najuspešniji takmičari preuzeli vredne nagrade!

Februar je u Meridianu bio zaista poseban mesec. Pored svakodnevnih bonusa i redovnih promocija koje sportska kladionca ima za nove, ali i stare verne igrače – Meridian je organizovao i veliko takmičenje sa impozantnim nagradama!

Sve što je bilo potrebno je da se uplati depozit na Meridian Pay uplatnim mestima ili na lokacijama platne institucije Transaks.

Igrači sa najviše osvojenih bodova osvojili su vredne nagrade i to: 1. mesto SONY PS4, 2. mesto XIAOMI REDMI 9 NOTE, 3. mesto ACME SMART WATCH, dok je 4. i 5. mesto bilo rezervisano za novčane bonuse.

I tako, posle mesec dana Meridian je konačno dobio svoje pobednike – prva dva mesta pripala su igračima iz Beograda – D.I. sa 415 osvojenih bodova preuzeo je glavnu nagradu SONY PS4, dok je S.M. sa 120 bodova osvojio najnoviji model XIAOMI REDMI 9 NOTE serije telefona.

Treće mesto pripalo je igraču iz Novog Sada – M.R. sa 101 osvojenim bodom preuzeo je ACME SMART WATCH.

Već ste navikli da je Meridian mesto najbolje zabave i neodoljivih promocija i da svaki dan igrači mogu da osvoje brojne poklone, ostvare velike zarade i dobitke. I zato, zavirite u Meridian carstvo, jer vas uskoro očekuje još mnogo sjajnih iznenađenja i fenomenalnih poklona!

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još