ŠA ĆE POSTATI TATA?! Tara Simov tražila od produkcije test za trudnoću

Tara Simov veruje da je u "Zadruzi" zatrudnela sa Nenadom Aleksićem, poznatijim pod imenom Ša! Starleta je tražila od produkcije test za trudnoću kako bi proverila da li čeka bebu sa oženjenim reperom.

- Tara i Ša tvrde da još nisu imali seks, ali to nije tačno. U novom delu imanja u Šimanovcima nema kamera, pa su se već nekoliko puta krili tamo i imali odnose. Za njihov seks zna nekoliko zadrugara, ali pošto je Ša i dalje zvanično u braku sa Ivanom, ćute o tome. Tara se nedavno poverila ljubavniku da joj menstruacija kasni i da veruje da je u drugom stanju. Tražili su test za trudnoću i sada s nestrpljenjem čekaju da im produkcija to donese - otkriva dobro obavešten izvor.

Prema njegovim rečima, muzičara je ova vest obradovala, ali se u isto vreme i uplašio osude javnosti.

- Nenad je šest godina bio u braku sa Ivanom i nisu dobili dete. To mu je najveća želja u životu! Kad mu je Tara rekla da sumnja da je trudna, u prvi mah se baš obradovao. Potom je počeo da paniči šta će ljudi reći što je ljubavnici napravio bebu u rijalitiju. Najviše ga brine šta o tome misli njegova porodica - kaže izvor.Tara je u nekoliko navrata rekla da bi volela da zasnuje porodicu sa reperom.

- Volim Nenada i maštam da se udam za njega i rodim mu decu. Mogu da zamislim kako starimo jedno uz drugo, pošto smo vrlo slični. Kad se završi "Zadruga", planiramo zajednički život, a čak smo razmišljali i da se preselimo u Grčku - rekla je Simova.

Izvor: Kurir.rs/Informer
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još