OBRT U SLUČAJU SUBOTIĆKINE ĆERKE MAGDALENE: Oglasila se žena sa drugačijom pričom od Aleksandrine! (FOTO)

U toku jučerašnjeg dana, Aleksandra Subotić oglasila se putem socijalne platforme Instagram, gde je nekadašnja rijaliti učesnica otkrila fanovima i pratiocima da njena naslednica Magdalena doživljava vršnjačko nasilje.

Međutim, pojavila se i druga strana ove priče. Naime, Subotićevoj je stigla poruka od žene koja je očigledno upućena u sve, a koja joj je napisala da je upravo njena sedmogodišnja ćerka ta koja koristi prost rečnik:

- Poštovana gospođo Subotić, vaša 7-godišnja ćerka devojčice naziva ku*vama, koristi reči poput "ku*ac", psuje i udara decu ispred zgrade. Starija deca su šokirana kontaminiranim rečnikom, nekulturom i prostaklukom. Trebalo bi da, pre nego što objavite sadržaj u cilju lične promocije, povedete računa o tome kako ste dete vaspitali, šta je ponelo iz kuće, a ponelo je ono što ste vi i članovi vaše porodice doneli iz "Zadruge"Vi ste poslednja osoba koja treba da priča o vaspitanju i podizanju dece - stoji u poruci koju je Aleksandra dobila.

Elem, bivša zadrugarka gospođi nije ostala dužna, te joj je u svom maniru odgovorila:

- Evo zašto su nam deca nasilna! Majke dece nasilnika su većinom i same nasilne i ne trude se da vaspitaju decu nego podstiču loše u njima - ova žena je sebi dala za pravo da laže o jednoj 7-godišnjoj devojčici da bi odranila nešto neodbranjivo. Moja ćerkica ima sedam godina i ide u prvi razred. Pre i posle škole dodatno uči i takođe ide na dodatnu nastavu u slobodno vreme. Ima majku koja joj je posvećena i koja poznaje svoje dete i zna šta može da očekuje od njega. Moje dete je premalo da bi psovalo i vređalo, nije tako naučeno, ali i da jeste - niko nema pravo da joj oduzima telefon i baca u kantu. Moje dete ne zna šta znače pogane reči koje ste napisali u ovoj poruci i budete li je uznemiravali vi ili neko vaš, bićete prijavljeni policiji.

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: sandrasuboticss/Instagram

Pogledajte još