MIRKI NEĆE BITI SVEJEDNO: Vujadin Savić u društvu Kije Kockar i Sneže Borjan - evo šta su radili (VIDEO)

Vujadin Savić se odlično snašao kao glumac!

Koji je tvoj limit? Tako jednostavno, a tako komplikovano pitanje koje je kladionica Meridian postavila u najnovijoj reklami posvećenoj Texas Hold’em Pokeru!

Odgovor na ovo pitanje pokušali su da daju Vujadin Savić, Kija Kockar, Snežana Borjan, Aleksandar Ilić i Žika Todorović.

U neodoljivom spotu imate priliku da pogledate kako su se naše zvezde snašle u popularnoj poker igri – ko je blefirao, a ko držao prave karte u svojim rukama? Ko je koga zavodio za stolom i šta su sve akteri reklame uložili kako bi ispratili igru do kraja...

Između ostalih, svoje glumačke sposobnosti pokazao je i Vujadin Savić, a kako mu je bilo na snimanju – saznajte u nastavku:

- Nemam mnogo iskustva sa snimanjima, pogotovo ne reklama. Učestvovao sam u filmu "Vikend sa ćaletom", ali sada sam imao priliku da bude pred kamerom sa legendom Žikom Todorovićem. Cela ekipa je jako prijatna, tako da sam se osećao super. Jeste malo naporno, ali je vladala sjajna atmosfera – poručio je Vujadin.

A pre nego što pogledate reklamu imamo iznenađenje - ako i vi želite da postanete pobednik i osvojite preko 25.000 EVRA u samo jednoj ruci odmah se registrujete OVDE i ekskluzivno, samo u Meridianu, isprobajte najpopularniju poker igru na svetu.

Ne zaboravite i da sve nove igrače čeka i bonus dobrodošlice – 100 BESPLATNIH SPINOVA + 1.500 DINARA BONUSA za online klađenje.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još