Severina u borbi protiv celulita

Severina Vučković predstavila špansku kozmetičku kuću "Skeyndor" u restoranu Comunale. Saznajte u našoj foto galeriji kako se Severina bori protiv jednog od najvećih neprijatelja dama - celulita!

Pop zvezda Severina Vučković, koja u poslednje vreme ne napušta medije zbog priče o svojoj veridbi sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem, svratila je u Beograd sada iz poslovnih razloga.

Kao zaštitno lice španske kozmetičke kompanije "Skeyndor", popularna Seve je u restoranu "Comunale" predstavila novi proizvod ove kompanije - anticelulit kremu.

S damama je Seve podelila svoju "tajnu" dobrog izgleda rekavši da zahvaljujući (magičnoj?!) kremi uspeva da zadrži "vitku liniju i zdravu kožu i pored napora kojima je izložena tokom napornih turneja i koncerata".

Da li je oko stotinu zvanica u restoranu na beogradskom pristaništu više zanimalo da li je zaista izmišljena efikasna krema protiv "narandžine kore" ili Severinin verenički prsten - pitanje je, ali evo nekih naših saveta za borbu protiv celulita OVDE.

Pogledajte još