KAKO SAM MOGLA DA ZNAM DA IMA HORMONSKI POREMEĆAJ: Snežana Dakić uputila izvinjenje Aleksandri Mladenović

Sukob između Snežane Dakić i Aleksandre Mladenović nastao je nakon što je voditeljka prokomentarisala fizički izgled pevačice, na šta je bivša učesnica "Zvezde Granda" poručila da joj nekadašnja urednica autorske emisije "Život u trendu" nebitna.

- Mediji su preneli da sam ja nju proglasila najružnijom na estradi, što je lažan naslov jer ja nikoga ne proglašavam ni za najlepšeg ni za najružnijeg. Ja nikada za bilo koga ne bih upotrebila reč ružan jer je to diskriminišući pojam, a ja se tako ne izražavam. Ako komentarišem nečiji izgled i hoću da ga ispljujem, ja to radim biranim rečima, tako da nikoga ne vređam, eventualno to može nekom da se ne svidi. Kada sam videla taj članak ja sam uzela telefon i napisala joj poruku direktno na Instagram da joj se izvinim ako su je moje reči na bilo koji način uznemirile i da mi je žao što je izašao tako lažan naslov jer ja to tako nisam rekla - rekla je Snežana i nastavila:

- Odgovorila mi je da je članak jeste puno uznemirio. Ja ne znam puno detalja iz života pevačica, tako da ne znam da je ona imala hormonski poremećaj i da joj je oticalo lice i da se u njemu više skupljala tečnost. Otkud bih ja to znala? - dodala je Dakićeva.

- Mene je neko pozvao u emisiju da prokomentarišem kako neko izgleda sad, a kako je izgledao ranije, sa šminkom i bez. Ja ne znam kakvi su čiji zdravstveni problemi i izvinjavam se zbog toga. Možda neko izgleda drugačije iz nekog fiziološkog razloga - smatra voditeljka.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: snezanadakic/Instagram

Pogledajte još