NAJBOLJE ŽIVOTNE SAPUTNICE: Sa ženama rođenim u tri horoskopska znaka muškarci priželjkuju brak

Ljubav je najlepši osećaj na svetu i svako od nas mašta o partneru sa kojim će provesti ceo život i da deli i dobro i zlo.

U današnje vreme, kada se brakovi sve više raspadaju, prava sreća je naći osobu sa kojom ćemo izgraditi sve i u kojoj ćemo pronaći drugu polovinu.

Žene rođene u tri horoskopska znaka su na glasu kao najbolje partnerke u čijem društvu uživa svaki muškarac.

Ovan

Žena rođena u znaku Ovna je jaka, samosvesna i odvažna. Njena neustrašivost, temperamentnost i hrabrost obaraju muškarca s nogu. Uvek je spremna na kompromis, puno daje, ali isto tako dosta očekuje od partnera. Uz nju često postaje odgovorniji i zahvaljujući njenoj podršci oseća se sposobnim ostvariti sve što zamisli.

Ona stoji čvrsto na zemlji, realna je u ljubavi i teško je osvojiti je. Muškarac kome to pođe za rukom može da bude siguran da je zaljubljena u njega. Stroga je kao majka, a zahvaljujući svojim vaspitnim metodama, decu odgaja u pobednike i vođe. Od partnera očekuje jak karakter i odlučnost.

Rak

Žene rođene u ovom horoskopskom znaku vole svoje partnere "do koske", one ne znaju za polovičnu ljubav. Partnerova ljubav im je bitna u svakom trenutku i sve će da urade za njega. Ponekad su sklone da bespotrebno drame zbog trivijalnih stvari, ali to nije ništa naspram ljubavi koju žele da daju.

Privlači ih topao porodični dom u kom važnu ulogu ima i dobra hrana. Odlične su kuvarice i posebno vole da uživaju u spremanju bližnjima. Posvećene su majke kojima su deca uvek na prvom mestu, a od muškarca svog života očekuju samo ljubav i iskrenost.

Lav

Ponosna i strastvena, žena rođena u znaku Lava uz sebe traži partnera koji u svemu može da joj parira, naročito koji je snažan kao ona. Ima urođeni šarm pa se ne trudi puno za osvajanju partnera.

Možda je ponekad dosta fokusirana na samu sebe, ali ona je pre svega odana žena koja nesebično voli. Boriće se za sebe i partnera baš kao prava lavica, a jednako zaštitnički nastrojena biće i prema svojoj deci.

Izvor: Super žena
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još