DA LI TI JA LIČIM NA NEKOG KO JE MOGAO DA BUDE ZLOSTAVLJAN: Marijana Mićić iznela svoje stavove o silovanju i seksualnom uznemiravanju (VIDEO)

Voditelj Ognjen Amidžić pitao je koleginicu Marijanu Mićić da iskomentariše nekoliko skorašnjih prijava seksualnog nasilja u svetu glume.

Glumica se trudila da bude što racionalnija i realnija, te je poručila da ne treba nikom suditi pre vremena, pogotovo ako nešto nismo videli svojim očima i osudila bilo koji oblik nasilja.

- Pitale su me danas tvoje kolege da li sam imala slično iskustvo, ja sam rekla: "Da li ti ja ličim na nekog ko je mogao da bude zlostavljan na bilo koji način?" Mi ne znamo šta se desilo. Ja osuđujem svaki vid nasilja, verbalno, fizičko, kako god, ali ne treba da osuđujemo. Ipak su ti ljudi, bii krivi ili ne, etiketirani, obeleženi. Ako neka devojka izađe i kaže ja neću reći ona laže, nečega ima, ali šta, gde, mi to ne možemo da znamo. Ne znaš da li je stvarno, ne znaš da li je zarad uloge, da li glume... Nenad Jezdić je rekao jednu dobru stvar, "Jesam ja bio tamo, jeste vi bili tamo, šta mi da govorimo o tome"... Ja nisam čula da je ijedna devojka rekla: "Da, on je mene prebio, vezao i silovao - rekla je Marijana, pa dodala:

- Svakako i da je rekla "ne" i to je nasilje.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: micicmarijana/Instagram

Pogledajte još