SKUPILE SE MORALNE GROMADE DA KOMENTARIŠU MOJE REČI, SRAM VAS BILO: Marijana Mićić žestoko odbrusila hejterima (FOTO)

Glumica Marijana Mićić sinoć je u emisiji "Amidži šou" prokomentarisala slučajeve koji se tiču optužbi za silovanja i seksualna zlostavljanja koje su njene koleginice iznele u javnost.

- Silovanje kao silovanje se zna valjda šta je.  Je li tako? - upitao je  voditelj emisije Ognjen Amidžić.

- Ja nisam čula da je ijedna devojka od njih, stvarno me ispravite ako grešim, da li je iko rekao: "Da, on je mene prebio, vezao i silovao". Ne znam. Nisam to čula da se to desilo, ali ako je odgovor "ne" to mora da se poštuje, tako da bilo kakav vid nasilja osuđujem - odgovorila je Marijana, a nakon toga je usledio niz negativnih komentara na društvenim mrežama.

Voditeljka se oglasila tim povodom i žestoko odbrusila hejterima:

- Evo skupile se moralne gromade da komentarišu moje reči od sinoć. Nemojte izvlačiti reči iz konteksta, nemojte šaljiv ton pretvarati u ozbiljan odgovor. Sram vas bilo. Malo vam je senzacionalizma pa biste još?! Ja mogu da ličim samo na nekoga ko je među prvima javno osudio svako, ali svako nasilje, i podržao devojke na svim mrežama i svim televizijama, dok ste vi smišljali šta ćete pametno ovde da napišete. Zato tišina! - napisala je Marijana na svom profilu.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: micicmarijana/Instagram

Pogledajte još