KADA SAM DOŽIVELA NEZGODU, NIJE ME NI POZVAO, OČUH ME VIŠE VOLI: Sanja Stanković grcala u suzama dok je pričala o ocu (VIDEO)

Sanja Stanković u razgovoru sa Nadicom Zeljković prisetila se lošeg i narušenog odnosa sa ocem, te je istakla koliko je njen očuh više poštuje, što njoj predstavlja veliku bol.

Učesnica rijalitija rekla je da je očuh voli više nego otac.

- Mene moj očuh voli više nego moj rođeni otac, brine o meni kao da sam njegova, kada sam imala nesreću, plakao je kao kiša, moj otac me tako nije zagrlio. Moj otac me nije ni pozvao kada sam imala nesreću! Mene bole te stvari - rekla je Sanja u suzama.

- Uvek je problem u tome što je kod nas uvek bilo nestabilno - dodala je Nadica.

- Tog dana kada sam imala nesreću, posle par dana isto doživeo nesreću, izlazi iz dvorišta, da li nije gledao i neko ga pokupio autom. A ja iako nemam komunikaciju, u svađi smo, ja sam takva, ja sam ga pozvala da mu kažem, samo sam pozvala dedu da ga pitam kako je, to je sve prokleto, prokleto je tamo sve. Mene duša boli za sestre, znaš li koliko sam plakala kada je bila ta naša rasprava dva dana nisam mogla da dođem sebi - dodala je Stankovićeva misleći na dedu.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još