JEDVA STE DOČEKALI POGREŠNO SLOVO DA ME RAZAPNETE: Marijana Mićić ponovo se oglasila povodom spornih izjava o žrtvama seksualnog nasilja (FOTO)

Voditeljka Marijana Mićić, oglasila se, kako kaže, poslednji put na temu njenih spornih izjava tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou".

Ona tvrdi da su sve njene rečenice izvučene iz konteksta, te da nije imala nameru da bilo koju ženu uvredi, a isto tako istakla da je od samog početka na strani devojaka koje su pretrpele seksualno nasilje i da nikad nije bila na strani nasilnika.

- Imam veliku potrebu da se oglasim sada i nikada više povodom moje sporne izjave. Puni mržnje i agresije zarad "trenda", senzacije i lajkova izvrću se moje reči i menja ceo kontekst onoga što sam rekla. Zbog te rečenice svaka moja sledeća reč je dobila drugačije i netačno značenje. "Da li ti ja ličim na nekoga ko je nekada mogao da bude zlostavljan i silovan?" Rečenica koja je isključivo bila šala na račun mene, mog karaktera i temperamenta. Nikada na račun bilo koje žrtve. I odmah zatim nastavila "Osuđujem svaki vid nasilja i svaku vrstu agresije, verbalnu, fizičku kako god... Ako neka devojka,žena izađe i kaze ja sigurno neću reći ona laže!"... "Naš glumački posao jako je pipav, ne znaš da li je stvarno, da li je zarad uloge, da li je uloga ,da li je gluma"... Ako nije dovoljno jasno, kada imamo partnera na sceni, setu gde god ne znam da li bi malo da nas "pipne" zato što uloga to zahteva ili bi ipak malo da nas pipne privatno!? Da, malo nam je profesija takva! "I kažu odma. Ne kao teramo ih da kažu odma, nego dobro je pričati upravo zato da bi devojčice koje to gledaju kod kuće ... " Neko je nastavio : “Bile hrabre, prepoznaju šta je nasilje, zato je dobro pričati o tome. Citirala sam sve. Odslušala pet razgovor u celosti i razmišljam da li da se izvinim ako sam bilo koga povredila ili da vam opet kažem sram vas bilo, sve vas koji ste jedva dočekali pogrešno slovo ili nedovršenu rečenicu pa da me razapnete. Nikada nisam širila nasilje i mržnju. Ako mislim nešto lepo, javno kažem, ako ne mislim prećutim. Na ovu temu ipak nisam ćutala, još u januaru. među prvima sam se javno oglasila osudila nasilje i podržala devojke. Mišjenje i stav se nisu promenili do dana današnjeg. Mogu da se izvinim svakoj ženi ako se loše osetila zbog nečega što sam rekla, ali svako ko me poznaje zna koliko ne trpim nasilje, koliko ne trpim nepravdu, da sam spremna da isteram pravdu makar me to skupo koštalo i da sam uvek ali uvek na strani slabijih, a to su žene. Da je moj stav da napadam žrtve i branim nasilnike razumela bih ovakve reakcije, ali moraću da vas razočaram, nije!

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: micicmarijana/Instagram

Pogledajte još