SAMUJEM, MOŽDA JE TAKO I NAJBOLJE: Dragana Katić prekinula dugogodišnju ljubavnu vezu

Voditeljka šou-programa "Nikad nije kasno" Dragana Katić promenila je emotivni status, te sada, kako sama kaže, "lepo samuje, ali da je u doba korone tako i najbolje".

- Da sam sa nekim ekstremno poznatim ili problematičnim, verovatno bi bilo zanimljivo da li sam u vezi ili nisam, da li sam srećna ili nisam. Mislim da ne spadam u osobe čiji ljubavni život izaziva veliko interesovanje - rekla je Dragana, a na pitanje da li priželjkuje neku novu veliku ljubav koja pomera tlo pod nogama odgovara:

- Ne, jer je jedno takvo iskustvo već zabeleženo, ali može drugačije. Ovu, koja je prošla, zapamtila je moja duša, moj mozak, ja, ali može drugačije. Zaista sam srećna što sam u životu više puta "umirala". Nisam se vezala za jednu osobu i decenijama pošto-poto održavala tu vezu ili brak, "jer tako treba", već sam sebi dozvolila luksuz da više puta osetim zaljubljenost. To je zaista luksuz, koliko god u periodima između bilo teško. No, bilo je divno dok je trajalo. Kad emocije prorade, niti imam niti želim da imam kočnice. Prepustim im se, pa nek traje dok traje. Nekad posle patim, nekad ne, sve zavisi kako je bilo. Takve ljubavi produžavaju život.

Na pitanje da li je s godinama postala opreznija, jedno od najlepših televizijskih lica je otkrilo:

- Znamo u kakvim vremenima živimo i kakvo je ono koje ostavljamo iza nas. U tom periodu su moje misli bile usmerene na sinove, pa nisam baš bila spremna za neku novu ljubav. Sada je došlo vreme da se malo odmorim, da ne trčim baš toliko, pa da vidimo da li će se pojaviti neko s kim ću da se šetam.

Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: dragana_katic/Instagram

Pogledajte još