ODABRANI POBEDNICI U ŠEST KATEGORIJA: Završena "Zadrugovizija" koja je nosila slogan "Život je maskenbal" (VIDEO)

Sinoć je na rijaliti imanju u Šimanovcima održana još jedna "Zadrugovizija" koja je nosila slogan "Život je maskenbal". Publika je uživala u nastupima koje su zadrugari pripremili.

Nakon spektakularnih nastupa zadrugara, došlo je vreme i za proglašenje pobednika, a prvi na redu da glasa bio je novinarski žiri.

Pripadnicima sedme sile nije bilo lako, a na osnovu njihovih glasova veliku pobedu odneo je fantastičan trio, koji čine Rialda Karahasanović, Bora Santana i Kenan Tahirović.

Pobednički nastup:

Voditelji Dušica Jakovljević i Dragan Marinković Maca saopštili su pobednike Fejsbuk glasanja i to su bili Kristijan Golubović, Kristina Spalević i Branislav Radonić Brendon, koji su kao nagradu dobili pakete koje je pripremio Veliki šef, a uručio im voditelj Darko Tanasijević. Kristijan je priznao da nije očekivao ovu nagradu, a zahvalio se svima koji su glasali.

Pobednički nastup:

Aktivni su bili i korisnici društvene mreže "Tik Tok" tokom prošle noći i u ogromnom broju glasali za nastupe koji su im se najviše svideli na "Zadrugoviziji". U momentu kada je napravljen presek, najviše glasova dobile su Paula Hublin, Milica Kemez i Monika Horvat.

Odmah je nastala opšta euforija u bekstejdžu, a one su kao nagradu dobile veliki paket Velikog šefa, kojim su se oduševile. Paula je naglasila da ovo nije očekivala, ali da je prijatno iznenađena.

Pobednički nastup:

Korisnici društvene mreže Instagram glasali su u velikoj meri na zvaničnom profilu rijaliti programa "Zadruga", a pobedu u ovoj kategoriji odneli su Rialda Karahasanović, Bora Santana i Kenan Tahirović, koji su već osvojili nagradu novinarskog žirija.

Kada su saznali da su pobedili u ovoj kategoriji, ovi zadrugari počeli su da skaču od sreće, a kao vrednu nagradu dobili su pakete koje je spremio Veliki šef. Bora Santana je istakao da Kenan uvek osvaja Instagram nagradu, te je poručio da je on najzaslužniji za nju.

Pobednički nastup:

Nakon nastupa zadrugara, i stručni žiri proglasio je svog pobednika.

Do samog kraja je bilo neizvesno, a na osnovu njihovih glasova, ovu veliku pobedu odneli su Rialda Karahasanović, Bora Santana i Kenan Tahirović.

- Opet smo prvi! - vikao je Bora.

- Prezadovoljna sam, hvala žiriju - zahvalila se Rialda.

Pobednički nastup:

Nakon što je stručni žiri odabrao svoje pobednike na sinoćnjoj specijalnoj "Zadrugoviziji", voditelji Dušica Jakovljević i Dragan Marinković Maca otkrili su ko je osvojio glavnu nagradu za večeras. Kao i na svim "Zadrugovizijama", i ovog puta je milionski auditorijum glasao putem SMS poruka, a Maca i Dušica su otkrili dve grupe koje su osvojile najviše glasova.

Prva grupa bili su Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević, a druga grupa su bili Paula Hublin, Monika Horvat i Milica Kemez. Oni su se priključili voditelju Darku Tanasijeviću u bekstejdžu, te istakli da su iznenađeni što imaju najviše SMS glasova. Nakon nekoliko trenutaka, Darko je obavestio zadrugare ko je odneo glavnu nagradu. To su bili Paula, Monika i Milica, koje su već osvojile i TikTok nagradu.

Pobednički nastup:

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još