IZGLEDALO JE VULGARNO, ALI NE SMATRAM DA JE TO SUNOVRAT MOJE KARIJERE: Sandra Rešić i Jovana Tomić na stubu srama zbog poljupca, Matora istrčala iz kuće! (VIDEO)

U toku jučerašnjeg "Pretresa nedelje", vodila se polemika oko toga da li između Matore i Sandre Rešić postoji nešto više od prijatejljstva.

Tara Simov se javila za reč. Sve je počelo od njihovog poljupca na sceni "Zadrugovizije", koji je bio strastven.

Takođe, pričali su o tome da nisu očekivali od Sandre da peva o seksu i ljubi se na taj način na sceni, kako do sada tako nešto nije pokazala.

- Ovo je nešto što je svakodnevno u Americi. Sandra je neko ko podržava seks u rijalitiju, nije se ovde predstavila kao Selin Dion. Nikada nikoga nije osudila nekog ko ima seks. Psuje 24 sata, ona je rekla da ima momka, ali da ako bude neko bolji, da neće imati kočnicu... Sandra svaki dan priča o seksu. Prva me je podržala u tome da pogazim reč koju sam dala ocu da neću imati seks u rijalitiju. Nijednu devojku nije osudila devojke za seksualne odnose - pričala je Tara.

- U celoj mojoj karijeri, da li se zna ili ne zna, moram da kažem, ja nisam skandalozna osoba. Nisam klaberka, spalavaruša, ne idem tako. Neko sam ko nema takve priče, ali ako je moj najveći greh poljubac sa Matorom u celoj karijeri, ja sam srećna. Koliko god da je to izgledalo vulgarno, ako je to najveći greh... Jeste bilo vulgarnije od očekivanog, ali ne smatram da je to sunovrat moje karijere. Matora, opusti se, nemoj da imaš tu facu, nema potrebe da tebe svi krive. Zajedno smo se poljubile, zajedno smo učestvovale u tome - govorila je Rešićeva.

Matora je istrčala iz Bele kuće i počela da plače.

- Samo da kažem još jednu stvar, mene možete da povežete sa bilo kim. Ne zanima me. Aleksandra, sad ti prvi put kažem. Nemoj ja da progovorim! Nemojte da vam ja ustanem... To što ste ćutale do sad, ćutite i sad - poručila je Sandra.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još