REAGOVALO OBEZBEĐENJE: Mina Vrbaški i Kristijan Golubović u žestokom sukobu! (VIDEO)

U toku današnjeg dana Kristijan Golubović zadrugarima je delio novac za ovonedeljne troškove. Podela budžeta se komentarisala, a za reč se javio Bora Santana.

- Kad je meni dao budžet, slažem se sve što je rekao za Milicu, ali me je pogodio jer je rekao da sam škrtica - rekao je Bora.

- Napraviš pedeset palačinki i pitam za jednu. Ja sam pabovske delio po tri četiri, a ti što nisi tražio? Nikad nemaš pare, kad ti tražim hranu, kažeš - nemam ni ja - rekao je Kristijan.

- Igrali smo karte, i izgubili smo, a tražio si da ti pozajmim. Nisi se ni setio da mi vratiš. U kazinu igramo četiri godine, nikad nikom ne tražimo da vraćamo, jedni drugima pomažemo. Očekivao bih bar nekad da mi daš srednji budžet. Ja tebi nikad ne bih dao mali budžet. Naučio sam sad da najbližima treba da dam velike budžete. Nikad nisam tražio u kazinu da igram, ja imam da igram za sebe - rekao je Bora.

- Prema meni si bio škrt, a ti možeš da budeš dobar prema svojima. Mini sam dao tri hiljade, nije mi vratila ova smrdljuša - dodao je Kristijan.

- Sve sam pare izgubila, to je pretprošli put bilo. Puši ku*ac ti, neću da bežim, ne bojim te se. Ne možeš da mi govoriš da sam smrdljuša - rekla je Mina.

- Tebe nisam hteo da je*em ono veče, a mogao sam. Ne je*em ku*ave. Vodiću te u Egipat. Ja sam mušterija, evo ti pare, daj mi usluge, jer si deklamovana prostitutka - govorio je Golubović.

- 'Ajde. Pun mi je ku*ac, svi mu ćute, pušite mu ku*ac, onda na žene naskače. Neću da ćutim. Nisam slagala, prošle nedelje sam izašla sa nula, a pretprošle sa četiri hiljade - nastavila je Mina.

- Evo ja ću napolje da ti pokažem ko si. Mamu ti je*em, glumiš da se ne plašiš. Nisam ti ja Mišel iz Čačka. Ja sam vam mangup na baterije, ja varam ženu, klošarko jedna. Ti mojoj ženi nisi go*no da čistiš - rekao je Kristijan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još