MERIDIAN NAJVEĆE KVOTE: Čelsi 1.80, Everton 2.00, Genk 1.80!

Nigde nećete naći veće kvote!

Uz fudbal i lige petice nikada nije dosadno, pa čak ni onda kada su šampioni poznati.

Ako je bitka za prvake rešena, bitka za Evropu nije, a ona nam donosi mnogo uzbuđenja i sjajnih utakmica. Pa, čak i jednu priliku za "osvetu". Evo o čemu se radi.

Predstoji nam uzbudljva nedelja i mnogo "ludih" utakmica, a mi vam predstavljamo najbolji način da sve to ispratite. Za početak, kliknite OVDE, preuzmite bonus za sportsko klađenje i prepustite se užitku.

Dakle, samo JEDAN KLIK je dovoljan i keš je spreman na korišćenje, a evo i kako ga možete "zavrteti" i šta nas to čeka narednih dana.

ČELSI – LESTER, KEC 1.80

Samo što su dva tima prethodnog vikenda odmerila snage u FA Kupu, čeka ih novi okršaj podjednakog uloga. U pitanju je borba za mesto u Ligi šampiona.

Tuhelov Čelsi je izgubio sa 1:0, mada je bio bolji, a Nemac će večeras tražiti pobedu kojom bi "izvadio fleke". Istina, ukoliko "plavci" ne dođu do pobede mogu da se nadaju kiksu Liverpula ili osvajanju Lige šampiona što bi im donelo direktan plasman u elitno evropsko takmičenje naredne sezone.

Sa druge strane, Lester nema taj luksuz i biće pod mnogo većim pritiskom...

EVERTON – VULVERHEMPTON, KEC 2.00
Niti je to onaj Everton sa početka sezone, niti je to onaj Vulverhempton iz prošle. Ekipa Karla Anćelotija u poslednje vreme dosta "štuca" u Premijer ligi i jedina nada za spas sezone im je da pobede "vukove" i izađu u Evropu.

Zanimljivo, od kada je Anćeloti vodio jedan tim od početka do kraja sezone nikada nije bio plasiran ispod šestog mesta na tabeli.

GENK – ANTVERPEN, KEC 1.80

Genk kao veliki favorit ulazi u duel sa gostima. Međutim, tu ulogu sa papira moraće da opravda na terenu ukoliko planira da izbori Ligu šampiona naredne sezone.

Da li kroz kvalifikacije ili će uz poneki kiks Klub Briža izboriti i direktan plasman uz titulu to je već pitanje. Ali, preduslov svega su tri boda protiv Antverpena.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još