DEVOJKE, NE RADITE USNE, GRUDI I JAGODICE SAMO ZARAD TRENDA: Rada Manojlović oduševljena jedinom damom pobedničke grupe "Evrosonga" (FOTO)

Pevačici Radi Manojlović je tokom Evrovizije za oko zapala jedina dama pobedničke grupe "Maneskin", Viktorija, pa je na svom Instagram profilu podelila seriju njenih fotografija uz poduži tekst o njoj.

Naime, Rada je poručila svim mladim damama da ne idu pod nož čisto radi trenda, nego da uživaju u sebi i svom telu baš onakve kakve jesu, te pohvalila Viktoriju koja je svojoj prirodnom lepotom očarala Evropu.

- Ovo je Viktorija, članica grupe "Maneskin", pobednica Evrovizije. Veoma sam srećna što je ovakva devojka trenutno najpopularnija u Evropi. Nadam se i volela bih da mlade devojke uvide koliko je lepo, kada je neko jedinstven, kada nema copy-paste urađene usne, obrve, jagodice, obraze, vilice, silikonske grudi i šta sve ne... Samopouzdanje, pogled, osmeh takođe mogu biti veoma izazovni, što nam ova devojka i dokazuje. Naravno, nisam strogi protivnik estetske hirurgije i ulepšavanja, ali da to bude baš kao što sama reč kaže, "ulepšati", "popraviti", nešto što vas baš čini nesrećnima i što ne možete da podnesete na svom licu ili telu, ali shvatate i sami da ovde pričam o krajnostima, trčanju pod noz jer su "velike usne u trendu, velike grudi u trendu, velike jagodice u trendu" i tako dalje. Pogledajte samo ovu devojku koliko je sigurna u sebe, jednostavno zrači izazovnošću, i sigurna sam da se i momcima sviđa baš ovakva kakva jeste i da ništa ne bi menjali na njoj. Pokušajte da zavolite sebe i svoje telo, neka vam ova devojka malo bude uzor, a za "popravke" samo ako baš želite i morate, nikako zato što "svi to rade i zato što je trend". Ovo sam napisala samo zato sto sam svesna koliko vas, obraćam se mladim devojkama pre svega, bombarduju sa svih strana i bukvalno terorišu raznim trendovima i "standardima" lepote, čuvajte se, svako od nas ima nešto svoje i nešto posebno, ne dajte da vam neko to uzme - napisala je Rada u opisu fotografije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Victoria De Angelis/ Måneskin (@vicdeangelis)

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još