OSTAVIO JE PEČAT NA MOM SRCU: Milica Todorović iskreno o ljubavnom životu

Njen ljubavni život česta je tema medija. Uvek je pored sebe imala dugogodišnje partnere, i kako je sama isticala, nikada nije krila kada se zaljubi. Pevačica Milica Todorović je više od godinu dana sama, ali osmeh sa lica ne skida.

Tokom emisije "Balkanskom ulicom" gde je sa Vesnom Dedić iskreno pričala o tome koliko joj je bilo teško da sa 13 godina spakuje kofere i odseli se od kuće, dotakla se i teme koja je svima zanimljiva, a to je svakako ljubav.

U duhovitom tonu, koji je za nju prepoznatljiv otkrila je da tek od prošle godine živi sama, s obzirom na to da je do sada uvek živela sa izabranicima.

- Živela sam sa momcima, imala sam tri veze po pet godina, pa ti računaj. Tako da sam ja živela sa njima. Njihove mame su me pazile, kuvale. Ja se uvek uklopim u takvu familiju, svi me zavole, što je sjajno - rekla je pevačica, pa dodala:

- Ja moram to da kažem, jer je to istina. Ja sam normalno dete. Ja se i dan-danas čujem sa svim svojim bivšim svekrvama. I sve svekrve mi kažu: "Ti si za mene jedina snajka koju priznajem" - kroz osmeh je ispričala pevačica.

Priznala je da joj je svaka ljubav bila posebna, ali da postoji taj jedan muškarac u njenom životu koji je ostavio pečat na srcu.

- Postoji jedna ljubav koju sam baš onako, živela. Tog gospodina sam jako volela i mislim da je on ostavio baš veliki pečat meni na srcu - rekla je Milica.

Izvor: Hellomagazin.rs
Foto: milicatodorovicofficial/Instagram

Pogledajte još