BEZ FILTERA I ŠMINKE: Milica Dabović pozirala u prirodnom izdanju (FOTO)

Danas, u 21. veku ne postoji osoba koja ne koristi popularne aplikacije kako bi ulepšala neku svoju fotografiju, ili pak otklonila nedostatke na svom licu ili telu.

Zahvaljujući fotošopu, u mogućnosti smo čak da promenimo i lični opis, te se nekada dogodi da kad upoznamo osobu koju smo do tada znali samo putem društvenih mreža - ne prepoznamo.

Košarkašica Milica Dabović tokom današnjeg dana upravo je o tome govorila na svom Instagram profilu. Naime, tridesetdevetogodišnjakinja objavila je selfi i pokazala kako zaista izgleda njeno lice bez filtera i fotošopa.

Dabovićeva je poručila ženama da vole sebe takve kakve jesu, jer samo tada će biti i voljene.

Milica je u opisu objave napisala:

- Danas je retkost videti sliku žene-devojke bez filtera, retkost je staviti sliku koja nije urađena kroz aplikaciju "face app" ili koja nije odrađena u fotošopu, retkost je videti ženu bez šminke na društvenim mrežama, i nekada znam da prođem pored nekoga koga dugo pratim na Instagramu, ali ne prepoznam ga, i prosto ostanem bez teksta! Da li vam se to ikada desilo? Nisam protivnik, nemojte me pogrešno shvatiti, znam i ja da koristim Instagram filtere, ali da preterujem ne želim, neću, ne mogu, nemam ni potrebe! Hoću da vam kažem da sam ja došla sa plaže pre pola sata, kosa mi je od soli, lice mi je od maslinovog ulja, borice su mi svuda, nos mi je malo kriv, izgorela sam u licu, a oko očiju se vide bele linije jer stojim uspravno i samo jurim po plažama za Stefanom, retko se sunčam moram vam priznati, jedino za neke dobre fotografije znam da se montiram! Ovu sliku stavljam za sve žene koje su prirodne, divne, dobre, drage da shvate da lepota nije na slikama, lepota je u nama i to je naše oružje... Radite baš tako kako Bog zapoveda i kako nas je mama donela na svet! Volite sebe baš onaku kakve jeste! Ja vas volim i ljubim... I, ne trebam nikome da budem lepa, samo sebi, jer kada počnem da volim sebe, voleće me i drugi.

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: stefanovamama13/Instagram

Pogledajte još