BALVAN JE ZAVOLEO LJUBAVNICU I UŠAO U VEZU, JA SE NISAM ZALJUBIO: Kristijan Golubović ponizio Kristinu Spalević pred zadrugarima (VIDEO)

Tokom emisije "Izbor potrčka" u Beloj kući na imanju u Šimanovcima pričalo se o raspodeli budžeta Kristine Spalević, a voditelj Milan Milošević pravo je njoj dao reč.

- Malo se sleglo, mislim da sam pogrešila u razumevanju toga kako sam delila. Više sam delila budžete prema zadatku. Možda je nekome zvučala neiskreno, ali sam ja pričala iskreno. Nisam razmišljala šta će mi Kristijan reći, ja sam isključivo svoje mišljenje pričala. Sa Nadicom sam imala neki konflikt... Osuđena sam za Minu, ali ono što sam ja rekla posle te noći u kazinu, ja sam osetila njenu iskrenu nameru... Ja sam rekla da ona glasi za spletkaroša, ali to nisam osetila na svojoj koži... Čorbu ne mogu da gledam očima... Da mogu da vratim vreme, bolje da ga nisam upoznala. Nadica nije ispala fer prema meni. Dok ne progovori... - govorila je Kristina.

- Odmah da prekinem ovaj divan dan. Ja njoj ništa nisam uradila, nije zbog mene prolila suze, ja sam samo ponovila reči njenog dečka. Ja ne mogu da izdrukam nešto što je već snimljeno i rečeno... On je na kraju pokazao onako, kao još malo da završi ovo i kraj - ustala je Nadica Zeljković.

- On je to pričao, ali dela su govorila drugačije - prebacila je Kristina.

- On je pričao da je punio što je punio i kraj kada izađu odavde. Nisam ja rekla ništa drugo, osim toga kako je čovek razgovarao sa mnom. Njen partner je posle govorio još ružnije reči, nisam joj ponovila to, samo sam joj danas rekla neka joj je sa srećom - poručila je majka Kije Kockar.

- Ali je ispalo da upozoravaš njega, a ne nju - prokomentarisao je Milan.

- Da, da, lepo mi se vratilo, izvređao mi je ćerku. Ja sam mu rekla da mora da pazi na svoju porodicu, kako to preživljavaju. On je ispao g*vno prema svojoj porodici, potom i prema meni. Ali otom-potom, neka njih dvoje vide kako će završiti. Neću ja da im rešavam - rekla je Nadica.

- Kada je Nadica komentarisala odnos u vezi Kristijana i Kristine, rekla je da je Kristijan igrač, a ona ološ. Ja sam je pitao zašto je Kristijan igrač. Onda je i Sloba igrač - istakao je Lepi Mića.

- Ne, ne, Balvan je zavoleo ljubavnicu i ušao u vezu. Ja se nisam zaljubio, možda tek kasnije. Tada nisam emotivno. Tako je i Ša, on je rekao da ne voli Ivanu i da će da nastavi sa Tarom, ja tako nisam pričao - pričao je Golubović.

- Kristijan je rekao da se zaj*bao i da će da nastavi dalje - poručila je Nadica.

- Sada ispada da su mu svi u pravu za sve, a da mene samo kanali on... - zamerila je Kristina.

- Ti si kriva što si amoralna i uradila to - govorio je Golubović.

- Niko ne kaže da je ona uradila dobro, ali Kristijan je prevario ženu, a ti si ga, Nadice, branila. Rekla si da je igrač - poručio je Mića.

- Da, igrač posle dela, tako je rekao on - istakla je Nadica.

- Nadica je znala do tada, ne zna posle, ne zna Kristijana tada. Ja prekidam kad je najslađe i pravim sr*nja kad je najlepše. Pa-pa! Pričaćemo ja i ti... Pričam kad si raspoložena... Nema te ceo dan, ja u pabu, ti u hotelu - istakao je Kristijan, a Kristina mu je uzvratila pozdrav.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još