U PRVIM NEDELJAMA DIJETE BILA SAM GLADNA: Dea Đurđević zahvaljujući posebnom režimu ishrane smršala 30 kilograma!

Dea Đurđević kaže da se nakon nezgode, 2019. godine kada joj je autobus otkinuo ruku, naglo ugojila. Nakon toga, Dea se pridržavala posebne ishrane i sistema vežbi:

- Zahvaljujući lekarima sa Vojnomedicinske akademije smršala sam 30 kilograma. Tim od trojice lekara napravio mi je specijalni jelovnik kojeg se pridržavam. Pazim šta uzimam od namirnica i sada se super osećam. Nakon operacije sam se naglo ugojila i imala sam 83 kilograma, a sada imam 53 kilograma - kaže voditeljka.

- Za doručak uzimam dvopek, sir ili jaja i sezonsku salatu. Ručak mi se sastoji od kuvanog jela i ribe, a za večeru jedem grilovano meso. Za užinu obično pojedem jabuku - kaže Dea.

- U početku je gubljenje kilograma išlo sporo, ali kada sam ušla u štos sve je krenulo kako treba. U prvim nedeljama dijete sam bila gladna, ali sam se navikla i sada je sve u redu - kaže voditeljka.

Jednu namirnicu su joj lekari zabranili.

- Ne smem da jedem grejp jer sužava krvne sudove. Nemam dve vene u nogama, a krvni sudovi u rukama su mi još krhki, tako da mi se ovo voće ne preporučuje - otkrila je Đurđevićeva.

Pored ovoga, Dea redovno vežba, četiri puta nedeljno, radi trbušnjake, čučnjeve i brzo hodanje, a obavezno popije i dve litre vode dnevno.

Zbog povrede ruke i dalje oseća bolove pri promeni vremena, ali oporavak je evidentan i sada može mnogo više da pomera ruku nego na početku oporavka.

Izvor: Glossy.espreso.co.rs
Foto: deadjurdjevic_official/Instagram

Pogledajte još