SHVATILI SMO DA NE MOŽEMO JEDNO BEZ DRUGOG: Dušica Jakovljević iskreno o pomirenju sa Milošem Dimitrijevićem!

Dušica Jakovljević, popularna voditeljka televizije Pink i najgledanijeg rijalitija u regionu, ponovo je srećno zaljubljena.

Dušica je ovo obelodanila objavom na društvenoj mreži Instagram, kada je objavila fotografiju sa svojim novim-starim dečkom, fudbalerom Milošem Dimitrijevićem Čavom. Uz ovu fotografiju ostavila je i kratak, ali jasan opis "On", koji je dopunila emotikonom srca.

Lepa voditeljka otkrila je detalje njihove idilične ljubavne priče koja, kako kaže, traje čitavu deceniju.

- Miloš i ja smo se upoznali pre devet godina, odmah pošto sam se razvela od svog bivšeg supruga. Upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja i otpočelo je naše druženje. Simpatije među nama oduvek su postojale, međutim život nas je razdvojio. On je otišao u Australiju gde je igrao fudbal, a ja sam imala svoj život i posao ovde - priča Dušica.

Iako su sve vreme na neki način održavali kontakt preko društvenih mreža i zajedničkih prijatelja, pre par godina životni putevi su im se ponovo ukrstili.

- Pre tri godine sam se preselila u Miloševu zgradu i tada smo obnovili vezu. U njoj smo uživali šest meseci ali smo opet raskinuli. Sad, kada biste me pitali zbog čega, ne bih znala da vam kažem. Verovatno iz nekih glupih razloga... Nedavno smo shvatili da ne možemo jedno bez drugog i obnovili smo našu ljubavnu priču koja zapravo nikada nije ni prestala. Sve vreme je on bio u mom srcu, kao i ja u njegovom. Ova razdvojenost nam je samo pomogla da shvatimo da na svetu postoji samo jedan zagrljaj koji je pravi i u kojem oboje želimo da budemo. Svi pre Čave bili su smešni... - ističe Dušica.

Miloš Dimitrijević je pre veze sa Jakovljevićevom uživao u kratkim romansama sa ženama poznatim javnosti, ali nikada nijednu nije želeo da prizna.

- Ja sam jedina žena koju je i pre tri godine pokazao javnosti i rekao: „Ovo je moja devojka“, a to je učinio i sada, kada je stavio našu zajedničku fotografiju na društvene mreže. Svi iz našeg okruženja, uključujući i naše porodice, srećni su zbog nas dvoje i žele nam da ovoga puta trajemo zauvek - govori voditeljka.

Izvor: Pink.rs
Foto: dusicajakovljevic/Instagram

Pogledajte još