MOM SUPRUGU NE PRIJA MEDIJSKA PAŽNJA: Aleksandra Jeftanović iskreno o braku i porodici

Poznata voditeljka Aleksandra Jeftanović dugo vremena bila je zaštitno lice rijaliti programa "Farma", a potom se zbog porodičnih obaveza povukla iz javnosti. Pre toga veliku popularnost stekla je kao voditelj emsije "City" tada najpopularnijeg projekta kratke forme.

A nakon petogodišnje pauze ponovo se vratila na male ekrane i s kolegom i prijateljem Boškom Jakovljevićem vodi emisiju "Kec na jedanaest" na TV K1.

Aleksandra je priznala zbog čega ju je rijaliti najviše oblikovao u profesionalnom smislu.

Osim toga, Aleksandra je otkrila i koje su prednosti toga što s najboljim prijateljem vodi emisiju, ali i koliko je dobila uređivačke slobode na TV koja je u vlasništvu Jovane i Željka Joksimovića.

Pet godina nisi radila kao TV voditeljka. Da li ti je nedostajala televizija?

- Ne previše, tim pre što sam od devetnaeste godine na televiziji. Na početku karijere sam počela da radim emisiju "City", koja je od samog starta bila ozbiljna mašina, pa mi je pauza izuzetno prijala.

Mnogima je drago što si s Boškom Jakovljevićem ponovo na malim ekranima. Kako izgleda vaša saradnja?

- Boško je moj najbolji drug i mi smo skoro ceo život proveli zajedno. Emisija je zapravo samo nastavak naših privatnih priča, u kojoj sve o čemu pričamo, govorimo iz glave. Pričamo o stvarima koje nas se tiču, radimo ozbiljnije teme, što je i normalno jer smo mi mnogo drugačiji.

Radiš na televiziji koja je u vlasništvu Jovane i Željka Joksimovića. Kakvi su oni kao šefovi?

- I Boško i ja dugo poznajemo Jovanu i Željka, mnogo puta smo sarađivali i naši odnosi se nimalo nisu promenili. Uvek je postojalo uzajamno poštovanje, a od njih smo dobili potpunu uredničku slobodu. Ne nameću nam svoj autoritet, trenutno funkcionišemo na prijateljskoj bazi i bazi poštovanja.

Da li se kaješ zbog nekog projekta koji si radila u svojoj prošlosti?

- Ne kajem se što sam vodila rijaliti "Farmu" jer je to bio drugačiji projekat od svega ostalog. Tačno je da se taj program nije obraćao gradskoj populaciji, ali za mene je to bilo neprocenjivo iskustvo jer sam posle toga mogla da vodim bilo koji format. Neverovatno je iskustvo kada vodite živ program četiri sata, bez pripreme, iz glave kako se kaže, sa milion kamera i velikim sistemom. Trebalo mi je godinu dana da se uhodam u sve to, a na početku se osetila moja trema, drhtao mi je glas, jer sam se plašila da li će to sve biti u redu. S druge strane, mnogo je lakše intervjuisati ostvarenog i obrazovanog čoveka koji priča o lepim stvarima, nego rijaliti učesnika koji je u afektu jer je pokazao svu svoju intimu u rijalitiju.

Da li si se odvikla od toga da mediji pišu o tebi?

- Moram ti priznati da jesam, mada se nikad nisam navikla na to da me bude baš briga kada je nešto loše, meni to nikada nije prijalo. Ni danas ne čitam komentare ispod tekstova da se ne bih osećala loše i mislim da to nikome nije prijatno. Televizijske zvezde nikada nisu privlačile veliku pažnju, što je u mom slučaju bilo odlično!

U skladnom braku si već nekoliko godina. Kako uspevaš da sačuvaš svoj privatni život od javnosti?

- Moj suprug ne voli da se javno eksponira. Nas dvoje smo se našli, on poštuje sve moje izbore, ali mu ne prija medijska pažnja. Stidljiv je čovek i ja poštujem taj izbor. Pre neki dan sam objavila jednu fotografiju na svom profilu na Instagramu i to je osvanulo na svim portalima, a tada me je zamolio da to više ne radim.

Izvor: Alo.rs
Foto: aleksandra.jeftanovic/Instagram

Pogledajte još