DAME I REKREACIJA: Koji sport odgovara svakom znaku Zodijaka?

Natalna karta će vam reći o vašim ukusima i preferencijama. Predispozicija osobe za razne sportove direktno zavisi od datuma i mesta rođenja osobe. Naravno, pojedinačna prognoza će biti tačnija, ali postoje opšta uputstva koja su pogodna za predstavnike istog horoskopskog znaka. Otkrijte ih u nastavku!

OVAN

Unutar svakog Ovna postoji mali cunami koji samo teži izlasku. Ove vatrene devojke samo žele da povremeno ispuste paru, inače je apokalipsa neizbežna. Trening boksa ili samoodbrane pomoći će u hlađenju žara vatrene dame.

BIK

Ako devojka Bik ima priliku da bude kod kuće i legne na svoj omiljeni kauč okružena hranom, sigurno će to iskoristiti. Ali predstavnicima zemljanih znakova sport je potreban poput vazduha. Gimnastika ili ženske pojedinačne borbe pomoći će da se izgube kilogrami dobijeni slatkišima.

BLIZANCI

Blizance nije briga kakvim se sportom bave, glavno je da je društvo u blizini. Predstavnici ovog vazdušnog znaka ne mogu da izdrže sat vremena bez komunikacije. Želite da ugodite Blizancima? Poklonite im članstvo u grupnim časovima, gde mogu da steknu ne samo kondiciju, već i nove prijatelje.

RAK

Ovim osetljivim znakovima potreban je oblik aktivnosti u kojem će moći uroniti u svoje misli, opustiti se i filozofirati. Stanovnik vode osećaće se prijatno u svom elementu - na primer, u bazenu.

LAV

Lavica neće trčati maraton u trenerkama i sa punđom na glavi. U životu ove devojke sve bi trebalo da bude lepo, čak i kada je sport u pitanju. Carska priroda bi radije volela mačevanje ili golf.

DEVICA

Device više vole da pumpaju ne telo, već svoj pronicljivi um. Ovi intelektualci ne smatraju potrebnim gubljenje vremena na "besmislene" čučnjeve. Devica je bolja u igranju šaha ili u majstorskoj klasi u streljaštvu.

Foto: Ilustracija/Pexels.com

VAGA

Za Vagu je estetika važna u svemu. Mnogo znoja na traci za trčanje ili prskanje u bazenu sa gumenom kapom na glavi nije dobra ideja za ovaj vazdušni znak. Ali ove devojke će se rado prijaviti na časove ritmičke gimnastike, a zatim će satima birati kostim za nastupe.

ŠKORPIJA

Da bi druge sačuvala i zadržala svoj ubod, Škorpija treba da izbaci negativnu energiju. Aerobik i ples ovde neće pomoći, potrebna im je teška artiljerija u obliku ženskih borilačkih veština. Ako je dama Škorpija iscrpljena od posla, bazen će pomoći da se oporavi.

STRELAC

Ako devojci rođenoj u znaku Strelca date pretplatu za teretanu, ona je nikada neće koristiti. Ove dame aktivne prirode stalno su na putovanjima i planinarenju. Najbolji sport za njih su biciklizam i trčanje.

JARAC

Disciplina i stabilnost ono su što ujedinjuje sve Jarčeve. Ove devojke uvek više vole da razmišljaju analitički i razvijaju ne samo telo, već i um. Penjanje na stene biće odličan hobi za damu rođenu u znaku Jarca.

VODOLIJA

Vodolije nikad ne odrastu. Oni se i dalje vrpolje čak i kad imaju sopstvenu decu. Predstavniku ovog vazdušnog elementa biće dosadno pedaliranje na sobnom biciklu. Više voli timske aktivnosti - aerobik, odbojku na pesku i zumbu.

RIBE

Ribe često lebde u oblacima i ne žure. Nisu idealni za sportove u kojima treba brzo donositi odluke i takmičiti se. Devojke rođene u znaku Ribe osećaju se prijatnije u vodi. Uspešnije su u ronjenju, surfovanju ili raftingu.

Foto: Ilustracija/Pexels.com

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još