PRONAŠAO JE MIR U VERI, REDOVNO POSEĆUJE MANASTIRE: Milan Stanković planira da se zamonaši?!

Pevač Milan Stanković poslednjih godinu dana okrenuo se veri, te često obilazi manastire, zbog čega su počele da kruže glasine da je odlučio da se zamonaši.

Folker već duže vreme mir pronalazi u pravoslavlju, ali ne planira da se zamonaši, ispričao je za medije dobro obavešten izvor.

- Pandemija korona virusa u velikoj meri uticala je na to da Milan promeni način života. On u poslednjih godinu dana redovno posti, ali i obilazi manastire. Nedavno je posetio i manastir Podmaine, koji se nalazi u Crnoj Gori, u blizini Budve, koji je na njega ostavio poseban utisak - priča nam izvor blizak pevaču i dodaje da Stanković ipak ne odustaje od muzike.

- Milan je u veri pronašao mir, oseća se lepše i spokojnije, međutim, ne planira da se zamonaši. Nastavlja da se bavi muzikom, u planu mu je da publiku uskoro obraduje novom pesmom - završava izvor.

Milan Stanković, inače, fotografije sa putovanja ne objavljuje na društvenim mrežama, ali je nekoliko puta do sada delio objave koje se tiču pravoslavnih praznika.

Izvor: Blic.rs
Foto: milanstankovic/Instagram

Pogledajte još