ZADOBILA SAM POVREDE GLAVE, OČIGLEDNO NEKE LJUDE IRITIRA MOJA POJAVA: Mina Vrbaški oglasila se nakon incidenta u klubu

Bivša zadrugarka i rijaliti zvezda Mina Vrbaški pretučena je u nedelju ujutru u jednom klubu.

Ceo incident se odigrao u diskoteci, kada ju je nepoznati navodno iz čista mira napao. Mina je te noći sa drugaricama izašla u diskoteku, a stariji muškarac je navodno počeo da je vređa i naziva pogrdnim imenima. Kada mu je Mina prišla, on ju je uhvatio za glavu i zadao tri udarca u predelu lica, zbog kojih je Mina završila na zemlji.

Ekipa Pinkovog portala došla je u posed izveštaja lekara, gde se može pročitati koje je sve povrede Mina zadobila.

- Dolazi u pratnji policije. Navodi da ju je nepoznata osoba šutnula stopalom u glavu, zatim se pacijentkinja odbranila fizički i nepoznata osoba ju je uhvatila za potiljak i nekoliko puta udario njeno o svoje čelo. Pacijentkinja navodi da joj je 20 minuta curela krv iz nosa i žali se da joj trnu gornja i donja vilica. Glava - hematom prečnika 2cm između obrva - stajalo je u izveštaju.

Mina je u telefonskom razgovoru za pomenuti portal otkrila kako se sada oseća.

- Sada mi je dobro, dobila sam odmah uput da snimam glavu, hematom mi se povukao, oporavljam se. Saznala sam ko je dečko, sve znam o njemu, prijava će biti pokrenuta jako brzo. Meni je nepoznat, ali sam očigledno ja njemu poznata, iritantna, žao mi je što je morao da me gleda u klubu. Žao mi je što se ovako završilo, tj. započelo! - izjavila je Mina.

Izvor: Pink.rs
Foto: minavrbaski/Instagram

Pogledajte još