ZNAM SVOJE KVALITETE: Nadica Zeljković progovorila o pobedi u "Zadruzi 4"! (VIDEO)

Voditeljka Dušica Jakovljević u emisiji "Narod pita" ugostila je pobednicu "Zadruge 4" Nadicu ZeljkovićFrana Pujasa i Milana Jankovića Čorbu.

- Moram da kažem da slabo gledam emisije, pratim zadrugare na instagramu. Vidim da li ljudi uživaju i meni je jako draga - rekla je Nadica.

- Pre par dana je je izašla vest da sam ja pričao u nekim intimnim odnosima, ali to je laž, mada su portali puni. Ne čitam vesti iskreno, ali je laž da sam bio u odnosu sa dve devojke - rekao je Fran.

- Ja sam sa Teodorom, cvetamo, nastupamo zajedno - rekao je Čorba o vremenu nakon "Zadruge".

U emisiju se uključila koja je rešila da od starta postavi pitanje zadugarima:

- Moram da kažem da ljude koji vređaju zadrugare treba isključiti. Favorti mi je bila Paula, dok je Fran bio jako ćutljiv. Paula je bila jako direktna. Moram da kažem da mi Jovana nije jasna, priča o fakultetu, a vokabular joj i nije baš takav. Ne treba to da bude polazna tačka, ali oni su došli da se takmiče. Moram da kažem za Kristijana, on je bio elokventan iako je bilo u svim situacijama - rekla je gledateljka i upitala Čorbu:

- Nemoj da dolaziš u šortsu i papučama. Nije to lepo. Ja sam dama i meni je to ružno za videti - dodala je ona.

- Moram da pitam Nadicu da li ona misli da je kvalitetna za pobedu? Ona je stalno komentarisala Ša i Taru, ćerka ju je naučila kako vodi dijalog i kako treba da bude u žiži javnosti - upitala je gledateljka.

- To što sam pobedila, to je volja naroda. Ja sam komentarisala inercijom, ja znam svoje kvalitete, to je širok spektar. Ja ne mogu da kažem što sam pobedila, a narod je prepoznao pa je glasao. Ja jesam iznenađena pobedom - pričala je Nadica.

- Vaša ćerka je u jednoj emisiji lobirala da tako kažem, ali mene zanima zašto ste vi ta? Ja moram da kažem da je vaša ćerka ušla u "Zadrugu", a imala ljubavnika a ovamo kao ucveljena, ostavljena - prekinula je gledateljaka i postavila opet pitanje:

- Pazite, ja sam žena iz naroda, ponosna sam na sama sebe. Nisam htela da radim, jer ću svoj posao nastaviti. Kvalitetna sam da pobedim, i drago mi je što sam pobedila. Ja sam srećna žena, svake godine, već 32 godine. Meni je najsrećniji dan 26. maj kada sam rodila svoju ćerku - rekla je Nadica.

- Da li je to bila veštačka oplodnja - upitala je gledateljka.

- To pre svega nije za emsiju, a ja sam srećna i biću još srećnija - rekla je Nadica.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još