PRATIM TVOJE KORAKE: Severina Kojić sa sinom Aleksandrom uživa u Splitu (FOTO)

Pevačica Severina Kojić ovih dana uživa u rodnom gradu. Naime, ona je na Instagramu najpre objavila fotografiju u čuvenoj splitskoj ulici Ispod ure, a potom je u društvu sina Aleksandra prošetala rivom.

Četrdesetdevetogodišnja pop zvezda je uz sliku sa sinom napisala stihove pesme "Dajem ti rič" i naglasila da sledi njegove korake. Usledio je niz komentara oduševljenih fanova, srećnih jer vide Severinu sa sinom.

Foto: severina/Instagram

Inače, Severina se početkom jula ponovo na sudu susrela s bivšim suprugom Milanom Popovićem jer i dalje vodi borbu za starateljstvo nad njihovim sinom Aleksandrom koji sada ima devet i po godina.

Popović tom prilikom nije davao nikakve izjave, dok je Severina rekla da se nada da će sina viđati češće od svakog drugog vikenda i pola praznika, koliko ga sada, prema sudskoj odluci, viđa, te je istakla da smatra da je ovaj slučaj već bio dogovoren, piše Index.hr.

Srpski biznismen je nakon toga optužio Severinu za nemar, tvrdeći da sa sinom ne provodi ni ono vreme koje joj je sud dodelio.

Autor: Nadlanu.com
Foto: severina/Instagram

Pogledajte još