UŽIVA NA LETOVANJU U MONTE KARLU: Iva Štrljić pokazala zgodno telo u kupaćem kostimu! (FOTO)

Glumačka zvezda Iva Štrljić vrele avgustovske dane odlučila je da provede u Monte Karlu, odakle svakodnevno komunicira sa svojim fanovima putem društvenih mreža.

Atraktivna plavuša poslednjom objavom podigla je ogromnu prašinu. Harizmatična glumica pozirala je na steni u jednodelnom dekoltiranom kupaćem kostimu sa zmijskim dezenom, a u prvi plan istakla je svoje duge noge.

Jači pol nije ostao imun na provokativno izdanje četrdesettrogodišnjakinje, te su usledili brojni komplimenti na račun izgleda.

Iva je u opisu objave napisala:

- Nisam od onih ljudi koji vole da se izležavaju. Uvek biram aktivan odmor, kreativan, sa puno plivanja i šetnje uz more, sa ranim buđenjima bez višesatnog "umuljavanja" u dan. Dobar doručak, i kafa koju popijem za možda pet minuta i u sedam sam već uveliko zaplivala. Letovanje shvatam kao prostor koji treba iskoristiti da svež, noviji, u još boljoj formi zakoračiš u nove obaveze. Volim stvaranje više od izležavanja, pa i ovo izležavanje shvatam samo kao stvaranje dobre fotografije.

"Prelepa", "Prezgodna", "Ti si prava bomba", "Morska sirena da ti pozavidi na tvom izvajanom i lepo oblikovanom tijelu", samo su neki od komentara oduševljenih pratilaca ispod fotografije.

Autor: Nadlanu.com/T.K.
Foto: ivastrljicofficial/Instagram

Pogledajte još