TO JE MOJA NAJVEĆA GREŠKA: Paula Hublin progovorila o vezi sa Tomom Panićem i odnosu sa Nadeždom Biljić (VIDEO)

Voditeljka Ivana Šopić sinoć je u emisiji "Narod pita" na televiziji "Pink" ugostila bivše zadrugarke Paulu Hublin i Moniku Horvat.

Tokom emsije prikazan je prilog o ljubavnoj vezi Paule i Tome Panića. Njihova ljubavna afera je trajala kratko, a Toma je u tom trenutku bio u bračnoj zajednici sa Nadeždom Biljić, koja je kasnije ušla u Belu kuću i pomirila se sa svojim izabranikom.

- Da li ovo gledaš kao avanturu? - pitala je Ivana.

- Pa, ne bih komentarisala taj odnos. To mi je najveća greška ikad. Nisam gledala, nisam slušala... Ne znam, potisnula sam sve u glavi. Ogromna greška, najveća. Kajem se zbog toga, ne bih komentarisala dalje - ogovorila je Paula.

- Kako si se osećala kada je Nadežda ušla u Zadrugu? - pitala je Ivana Šopić Paulu.

- Nije mi bilo svejedno, katastrofa sam se osećala. Imala sam potrebe da joj kažem neke stvari, ali ne bih to više komentarisala - rekla je Paula.

- Kako si se ti osećala kada je Sanja ušla, bila si u sličnoj situaciji - pitala je Ivana Moniku.

- Znala sam da će ući, bilo je postavljeno neko pitanje i ja sam odmah znala. Ja i ona se družimo, iz Hrvatske sam došla u Beograd zbog njenog rođendana - odgovorila je Monika.

- Sanja i ti ste dobre, a Anđelo i Matora, zar to nije malo čudno - rekla je Ivana.

- Meni nije čudno, Matora i ja nismo ni bile u vezi a njih dve su bile dve ipo godine, to je ozbiljan period - rekla je Monika.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još