PONOVO NA IMANJU U ŠIMANOVCIMA: Intrigantna rijaliti zvezda i ovog septembra ulazi u "Zadrugu"

Gotovo da čitav region bruji o finalnoj sezoni rijaliti šou programa "Zadruga", koja samo što nije počela na TV Pink, a ako se po jutru dan poznaje, ova sezona će biti najturbulentnija sezona jednog rijalitija otkako se emituje na ovim prostorima.

Dakle, pored Mikija Đuričića, Mensura Ajdarpašića, Dalile Dragojević, Dejana Dragojevića i Aleksandre Subotić, sada je potvrđeno da još jedna bivša zadrugarka ulazi u Zadrugu.

U pitanju je čuvena rijaliti zvezda, Jovana Tomić Matora, koju je publika već imala prilike da gleda tokom prve četiri sezone ovog rijalitija. Svojim životnim ispovestima, britkim jezikom, jasnim stavom i burnim ljubavnim zavrzlamama, Matora je šokirala čitav region.

Motora se sada, spremnija i jača nego ikada, vraća na velika vrata "Zadruge 5". Nakon burnog odnosa sa Sanjom Stanković i Monikom Horvat tokom četvrte sezone, Matora je uplovila u ljubavnu vezu sa misterioznom devojkom. Ostaje da saznamo da li će se u poslednjoj sezoni pojaviti ruku pod ruku sa novom izabranicom, ili će pak osvojiti srce neke nove rijaliti nade.

Foto: matora23/Instagram

Izvor: Pink.rs
Foto: TV Pink/Promo

Pogledajte još