RODITELJE NISAM MOGLA DA BIRAM, ALI SAM PROMENILA VERU: Nada Topčagić otkrila detalje iz privatnog života

Nada Topčagić je potvrdila da je njena majka živela u kamp-prikolici neko vreme, ali kaže da je tako ona htela. Pevačica se i osvrnula na te događaje koje su joj sugrađani zamerili:

- Meni tadašnji hodža nije dozvolio da sahranim oca kako ja želim, već pod njihovim uslovima i cenama. To je tada za mene bilo neprihvatljivo, a kako sam čula, oni su imali "dil" sa kamenorezačkom radnjom. Ja i ne znam gde je moj otac tačno sahranjen, orijentisala sam se ranije po četiri šljive, kojih danas više nema. Ime nikada nisam menjala, kada sam ja rođena, u selu su bile svega tri ili četiri Nade. Meni jesu roditelji bili muslimani, ali roditelje nisam mogla da biram, veru sam promenila. Meni je Srbija sve pružila - kazala je pevačica i dodala:

- Šta oni meni zameraju, što bih tamo odlazila, meni su roditelji umrli, ja tamo nemam nikoga. Moja majka je bila kod moje sestre u Nemačkoj, a posle je bila u kamp-prikolici. Sestra je nju odvela kod sebe, ali je majka htela da se vrati na taj plac. Sestra ima 65 kuća. Oni su tamo svima davali kuće, ja da sam znala da tražim od Republike Srpske da i moja majka dobije kuću, samo njoj nisu dali.

- Oni su rekli da ne treba Nadinoj majci, jedna ćerka radi u Nemačkoj, sin u Italiji, a Nada je pevačica. Znam ja o čemu je reč, dobili su ih i oni koji su ratovali protiv Srbije, ali sam ja zgrožena time što su svi koji su baš ratovali protiv Srbije podigli velike kuće. Moja sestra je mnogo brinula o majci, obe smo, pa i sestrina ćerka iz Modriče je brinula o našoj majci, ona je sa njom bila sve vreme - zaključila je Nada.

Izvor: Kurir.rs
Foto: topcagicnada/Instagram

Pogledajte još