POGUBLJENA, ZBUNJENA, KRHKA: Sara Jo o teškim trenucima u životu

Sara Jovanović otkrila je kako se izborila sa teškim momentima u životu, pa istakla da je krhka i emotivna osoba.

Pevačica priznaje da je bilo momenata kada je preispitivala sebe, da je kontrol frik, ali da u poslednje vreme pokušava da se od toga oslobodi. Ovih dana uživa u komplimentima koje dobija na račun duetske pesme sa Editom Aradinović, za koji je uradila spot koji je privukao pažnju ljubitelja njene muzike.

- Početkom godine mi je Edita poslala poruku na instagramu. Napisala je da ima jednu pesmu koja je već dugo “u fioci” i da njena mama tvrdi da je savršena pesma za nas dve. Pristup koji me je oborio s nogu, a istovremeno i zaintrigirao (smeh). Mama je i te kako bila u pravu jer sam se nakon prvog slušanja zaljubila u demo. Takođe, znala sam da će pesma biti jako zahvalna za spot - kaže Sara Jo.

Kažete u pesmi "Kunem se u prst moj treći". Da li to to često radite?

- Češće nego što bi pomislio (smeh).

U poslednje vreme se često u javnosti pojavljujete u provokvativnim izdanjima. Šta kaže mama na to?

- Ma samo da sam pokrila bubrege. To je najbitnije. Ovo manje-više. Ali bubrezi su ključni. (smeh)

Koliko ste puta u životu bili nesigurni u sebe?

- Bile su razne nesigurnosti tokom života. Ali se praviš kada treba da je sve u redu, a kada imaš vremena pozabaviš se sa tim stvarima, da bi ih prebrodio. Svi sa sobom nosimo neke nesigurnosti. To je potpuno normalna stvar i o tome se ne priča previše. Ali treba da se počne kako bi se osvestili ljudi. U pojedinim branšama se nameće sigurnost, samopouzdanje, pogotovo kod javnih ličnosti, ali zapravo svašta nešto postoji iza kamere.

Misliš da su većina javnih ličnosti zapravo krhka i emotivna bića?

- Pa da. Svako od nas je takav. Postoje određene slabosti i nesigurnosti samo što to neko bolje, a neko gore prikriva.

Šta je vaš pokretač u životu?

- Pa baš zavisi od situacije do situacije. Moj pokretač su prijatelji. Baš sam nedavno videla prijatelje iz Sarajeva kojih sam se uželela da sam bila van sreće. Prijala mi je ta njihova energija.

Za vas kažu da niste svesni svoje lepote i harizme kojom plenite?

- Radila sam dosta na određenim stvarima da bi se kockice poklopile. Naravno da sam imala nesigurnosti i da ih dan-danas vučem sa sobom. Nekim danima lakše prihvatam komplimente, nekim ne doživljam sebe kako me drugi vide. Mislim da je to normalna stvar.

Šta ujutro kažete sebi kada se pogledate u ogledalu?

- "Dobro jutro mačkice, imaš mnogo da radiš. Dug je put pred tobom." Ne uživam preterano u sadašnjosti. U sadašnjim uspesima i lepim trenucima, nego uvek gledam šta, kako... Opterećujem se bespotrebno, ako objektivno gledamo.

Koji je to trenutak presudio da se oslobodite u javnosti?

- Bilo je više momenata. Više poznanstva, situacija, sazrevanje i na privatnom i poslovnom nivou je uticalo da se oslobodi. Ali to je najteteži zadatak u ovom poslu, pogotovu kada rasteš ispod kamera. Postoji više pritiska u više oblika. Osećala sam se u određenim situacijama pogubljeno, zbunjeno, krhko, ali sam srećom po prirodi takva da izvučem snagu, volju, rešenost

Koliko ste se u životu puta susrela sa varalicama, posebno kada pričamo o partnerima, jer se ipak radi o ljubavnoj pesmi?

- Intuicija me je uglavnom dobro služila, ali naravno da su neke varalice veštije od drugih (smeh). Iskustvo čini svoje, ali nastojim da zadržim otvorenost, veru i ljubav prema ljudima, jer mislim da je poletnost koja iz njih proizilazi dragocena.

Za sebe ne želite da kažete da ste lepotica, no sa javne scene koja dama može da dobije tu titulu?

- Ima ih dosta. Obožavam Draganu Kosjerinu. Ona je jedna od najvećih lepotica koju sam imala prilike da upoznam. Tu je i moja Dunja Jovanić, Franka iz Hrvatske koju sam imala prilike da upoznam nedavno i koja me je raspametila lepotom u svakom smislu... Ali, eto, prvo mi je pala na pamet Dragana Kosjerina.

Izvor: Blic.rs
Foto: sarajoofficial/Instagram

Pogledajte još