MARLJIVI PERFEKCIONISTI: Pet zanimljivih činjenica o ljudima rođenim u septembru

Merkur brine o ljudima rođenim u septembru. To je planeta koja upravlja komunikacijom i trgovinom. Zato su ljudi rođeni ovog meseca poznati po dobrom razumevanju, analizi i perfekcionizmu. Takođe su majstori govora i pisanja.

Pogledajte šta još povezuje ljude rođene u septembru.

Marljivi perfekcionisti

Sve što rade, rade pažljivo i pokušavaju da daju sve od sebe. Svojim zadacima pristupaju vrlo marljivo. Oni postavljaju velika očekivanja i sebi i drugima. Nikada neće napustiti ono na čemu rade sve dok ne izgleda onako kako žele. To uključuje korekcije, tako da ostaju i satima. Njihova okolina, dom ili radno mesto moraju biti savršeno organizovani.

Majstori govora i diplomatije

Ne vole da se mešaju, pa obično gledaju sa strane svađe ili burne razgovore drugih. Ali ako situacija izmakne kontroli, tu su da ublaže napetost. Njihova objektivnost i opreznost, kao i dobro odabrane reči, u stanju su da ubede i najtvrdoglavije strane u sukobu.

Zdravi gurmani

Oni su svesni da život i ishrana imaju ogroman uticaj na zdravlje. Iako vole hranu, ne vole da se prejedaju, samo uživaju u njoj. Rado će vas obavestiti gde da jedete i šta da naručite. Oni su takođe odlični kuvari, pa je čak i najjednostavnije jelo koje naprave uzvišeno i punog ukusa.

Vizionari i umetnici

Ljude rođene u septembru zanima sve što se tiče umetnosti, muzike, slikarstva... Takođe često i sami razvijaju svoje umetničke talente. Pobuđuju divljenje svojom kreativnošću i spremnošću da se razvijaju. Čak ih i nedostatak resursa ne može sprečiti da se usavrše.

Moderni i pedantni

Rođeni u septembru pridaju veliku važnost izgledu. Bez obzira da li pripadaju grupi koja prati trendove ili se drže klasike - uvek izgledaju savršeno. Mrze neurednost.

Izvor: Ženskimagazin.rs
Foto: Ilustracija/Pexels.com

Pogledajte još