NISAM SPREMAN: Fran Pujas o ulasku u "Zadrugu 5"

Fran Pujas, koji se publici predstavio u četvrtoj sezoni najgledanijeg rijalitija na našim prostorima, za tri dana postaće učesnik "Zadruge 5", a on je nakon obavljenog sistematskog pregleda pred ulazak u Belu kuću progovorio o svim gorućim temama, kao i o svom ponovnom boravku na velelepnom imanju.

- Nisam spreman iskreno. Prošla sezona je iza mene, spremamo se za novu sezonu. Nemam taktiku... Čuo sam se sa Mikijem kad sam izašao, nije me zvao na venčanje, ali u dobrim smo odnosima. U Zadrugu 5 ulazim kao slobodan. Videćemo, po potrebi. Nadam se da neće biti seksa - rekao je Fran, a onda progovorio o navodnoj vezi sa Elenom Kitić.

- Dobri smo prijatelji, i to je to. Sviđa mi se, odlična je cura. Elena i ja smo zajedno platili sve - rekao je Pujas i progovorio o tuči Maje Marinković i Filipa Cara, ali i o tome da li se čuo sa Nenadom Aleksićem Ša nakon njegovog raskida sa Tarom Simov.

- Nije bio neki sukob, malo su se sporečkali. Kratko sam se našao s njima i otišao sam. Ša mi se nije javio nakon raskida s Tarom. Ne znam kakav je sada s glavom i šta bismo pričali - otkriva Fran.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još